RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

NOK ER NOK? Brendan Rodgers skal være villig til å gi slipp på Mario Balotelli, som ikke har vært noen stor suksess etter overgangen fra AC Milan.
NOK ER NOK? Brendan Rodgers skal være villig til å gi slipp på Mario Balotelli, som ikke har vært noen stor suksess etter overgangen fra AC Milan. Foto: Phil Noble (Reuters)
Sist oppdatert:
- Brendan Rodgers har sett nok av Mario Balotelli.

Det spilles byderby både i London og i Manchester i dag, og det kan være vanskelig å få tiden til å gå fram til avspark. Forhåpentligvis kan dagens rykter hjelpe deg til å slå ihjel fem minutter.

Chelsea skal være være nær ved å sikre seg den 19 år gamle brasilianeren Nathan fra Atletico Paranaense. London-klubbben betaler 4,7 millioner pund for midtbanepilleren, som trolig vil gjennomføre den medisinske testen i løpet av kort tid.
(ESPN Brazil)

Memphis Depay har lenge vært en ettertraktet mann - spesielt etter VM i Brasil. PSV krever 25 millioner pund for 21-åringen, og Manchester United skal føle seg trygge på at de sitter i førersetet i kampen om kantspilleren.
(Sunday Mirror)

Louis van Gaal er også på tå hev når det gjelder Bayern-duoen Robert Lewandowski og Bastian Schweinsteiger. Ryktene går om at Pep nå vurderer om spillerne har en framtid i klubben, og Atletico Madrid skal allerede ha vist interesse.
(Daily Star)

Som om ikke det var nok, melder britiske tabloider at Old Trafford-klubben også har åpnet forhandlinger med Paris Saint-Germain om Edinson Cavani og at "den nye Robben", Bilal Ould-Chikh fra FC Twente står høyt på ønskelista.
(Sunday Express / Sunday People)

James Milner har lenge blitt koblet til en overgang bort fra Manchester City, men sier nå at han ønsker å vente til etter sesongen før han bestemmer seg for hvor hans framtid ligger.
(Daily Mail)

Liverpool skal være i forhandlinger med Sporting om en overgang for keeperen Rui Patricio. 27-åringen har spilt for den portugisiske klubben hele sin karrier.
(O Jogo)

Brendan Rodgers er nå endelig i ferd med å gi opp prosjekt Balotelli. Rykter sier at Liverpool er klar for å selge italieneren langt billigere enn de 16 millionene han ble hentet for.
(Daily Express)

Også Manchester United skal være villig til å selge en av sine internasjonale stjerner. Robin van Persie kan bli solgt for å gi plass til flere nysigneringer. Inter og Juventus er interesserte.
(Daily Express)

P.S: Se en fersk episode av Nettavisens nye fotballsatsing Tippemagasinet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere