RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

INTER-BOUND? Inter fortsetter flørtingen med Yaya Touré.
INTER-BOUND? Inter fortsetter flørtingen med Yaya Touré. Foto: Paul Ellis (Afp)
Sist oppdatert:
Roberto Mancini vil gjenforenes med Yaya Touré.

Manchester United har gjort det klart overfor Real Madrid at spanjolene må bla opp 45 millioner pund dersom de ønsker å hente keeperen tilbake til den spanske hovedstaden. Samtidig spekuleres det i om Gareth Bale kan involveres i en byttehandel.
(Sunday Express)

ETTERTRAKTET: Paul Pogba.

Manchester City og Chelsea har begge forstått at de må knuse den engelske overgangsrekorden og egen lønnsstruktur dersom de ønsker å hente Paul Pogba fra Juventus i sommer. PSG står klar til å legge 60 millioner pund på bordet.
(Sunday Mirror)

David Moyes ligger an til å lede Real Sociedad til en trygg plass midt på tabellen i La Liga denne sesongen. Neste sesong kan det imidlertid fort bli gjensyn med Premier League for den gamle røveren. Sam Alladyce sin kontrakt med West Ham går nemlig ut til sommeren, og Moyes er favoritt til å overta. Sociedad skal ikke være villig til å kjempe med nebb og klør for å beholde ham.
(Sunday Mirror)

Newcastle og Tottenham kjemper om underskriften til stortalentet Florian Thauvin. Marseilles midtbanemann vil trolig koste rundt 15 millioner pund.
(Daily Mail)

Det er ingen hemmelighet at Roberto Mancini kunne tenke seg å hente Yaya Touré til Inter. Italienerne vil trolig foreslå en betalingsmodell som gir Manchester City 46,2 millioner pund over fire år.
(Daily Star Sunday)

QPR kan regne med å klare seg uten både Charlie Austin og Matt Phillips neste sesong dersom det blir nedrykk til Championship. Duoen vil helst fortsette karrieren på øverste nivå.
(Daily Star)

Alvaro Negredo sier at hans retur til Spania ikke hadde noe med hjemlengsel å gjøre. Han hevder den virkelige grunnen er at Manuel Pellegrini mistet troen på ham.
(Daily Mail)

Både Wolfsburg og Napoli er interessert i å hente Martin Skrtel i sommer, men Liverpool vil tilby slovaken en ny treårskontrakt.
(Sunday Mirror)

Steve McLaren klarte ikke å lede Derby til opprykk fra Championship, men den tidligere landslagssjefen kan få sjansen i Premier League neste sesong likevel. Newcastle skal nemlig være interessert i å ansette ham. Så spørs det om klubben holder seg i Premier League ...
(Sunday People)

Barcelona har ikke lov til å hente nye spillere før 2016, men ser ut til å klare seg tålelig greit likevel. Når overgangsnekten heves står Hector Bellerin og Ander Herrera høyt på ønskelisten.
(Sunday People)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere