RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

HET PÅ RYKTEBØRSEN: Det går ikke en dag uten at Sergio Ramos kobles til Manchester United i engelske og spanske medier.
HET PÅ RYKTEBØRSEN: Det går ikke en dag uten at Sergio Ramos kobles til Manchester United i engelske og spanske medier. Foto: Joe Giddens (Pa Photos)
Sergio Ramos hevder han ikke er i forhandligner med noen.

Matteo Darmian har stått på Napolis ønskeliste denne sommeren, men Serie A-klubben mener Torinos prislapp på 20 millioner euro er noe stiv. De siste dagene har både Darmians agent og Torinos president hintet om at Manchester United nå er med i kampen om den 25 år gamle landslagsbacken.
(Sky Italia)

Forhandlingene mellom Roma og Manchester City om Edin Dzeko nærmer seg en kritisk fase. Den italienske hovedstadsklubben er allerede enig med bosnieren om de personlige detaljene i kontrakten. Til uka vil Premier League-klubben informere Roma om hvor mye de krever i overgangssum for å la 29-åringen gå.
(Sky Italia)

Uansett hvor mange ganger Paul Pogba sier at han vil bli i Juventus, kommer ryktene til å svirre rundt Juventus-spilleren denne sommeren. Søndag hevder britiske medier at Manchester City vil smelle 71 millioner pund i bordet for å lokke midtbanespilleren tilbake til Manchester.
(Sunday Mirror)

Real Madrid-stopper Sergio Ramos har blitt koblet Manchester United denne sommeren, men sier selv at han for øyeblikket ikke forhandler med noen.
(AS)

Sergio Ramos er ikke den eneste La Liga-spilleren som er ønsket i Premier League denne sommeren. Både Liverpool og Arsenal skal være interessert i å hente Pedro fra Barcelona.
(Sport)

Asmir Begovic kommer etter all sannsynlighet til å fullføre sin overgang fra Stoke til Chelsea den kommende uken. Den regjerende seriemesteren legger 8 millioner pund på bordet for sisteskansen.
(Telegraph)

Newcastle begynner å få hastverk når klubben skal sette opp en slagkraftig mannskap før Premier League-sesongen sparkes i gang. Klubben har hatt følere ute for Diego Rolan, men Bordeaux avslo budet 10 millioner pund for 22-åringen.
(Sud Ouest)

Louis van Gaal virker fast bestemt på å hente inn dyptliggende playmaker til en klassisk 4-3-3-formasjon og vil trolig legge inn et nytt bud på Morgan Schneiderlin. Uniteds første bud på 20 millioner pund ble avslått av Southampton.
(Telegraph)

Tottenhams styreformann Daniel Levy har flydd til Spania i håp om å ta med seg Toby Alderweireld tilbake igjen til London. Atletico-spilleren var lånt ut til Southampton forrige sesong.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere