RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter


CHELSEA: Raphael Varane (t.h.) kobles med en Chelsea-overgang.
CHELSEA: Raphael Varane (t.h.) kobles med en Chelsea-overgang. Foto: Javier Soriano (Afp)
Chelsea prøver seg på Real Madrid-stopper.

David de Gea ser ut til å være stadig nærmere en Real Madrid-overgang. Søndag skriver Mirror at keeperens forhold til Louis van Gaal nå er knust sønder og sammen. Spanjolen ønsker ikke lenger å spille fotball under van Gaals ledelse.

Chelsea jakter stadig en ny midtstopper. Raphael Varane fra Real Madrid skal nå toppe ønskelista. Jose Mourinho skal ha kommet med en forespørsel på 22-åringen, skriver Mail on Sunday.

Selv om Neymar-ryktene til Manchester United ble avkreftet av hans agent lørdag kveld, står britiske medier på sitt. Daily Star hevder at Manchester-klubben må betale omtrent 140 millioner pund for å kjøpe brasilianeren.

Manchester United skal heller ikke ha gitt opp å få til en overgang for Gareth Bale, skriver People. 26-åringen har vært koblet med en England-retur i hele sommer.

Alexandre Pato kan ende opp i Tottenham. Brasilianerens agenter skal ha hatt et møte med Spurs-representanter nylig, og 25-åringens tid i brasiliansk liga kan dermed være over for denne gang, hevder Metro.

Vanligvis troverdige The Guardian hevde Arsene Wenger har troen på å få sikret seg signaturen til Karim Benzema før overgangsvinduet stenger. Samtidig skriver også troverdige Telegraph at manageren innrømmer at en spiss er hovedprioritet når det gjelder signeringer på Emirates.

Daily Star Sunday skriver at Everton nå står klare med 24 millioner pund for duoen Andriy Yarmolenko og Ramiro Funes Mori. Mori kommer fra River Plate, mens Yarmolenko spiller i Dynamo Kiev. De to har vært koblet med klubben en god stund, og overgangene ser nå ut til å gjennomføres.

West Bromwich kommer stadig nærmere et kjøp av Jonny Evans fra Manchester United. Søndag er det Mirror som hevder at en overgang verdt åtte millioner pund er på trappene.

Victor Wanyama er ikke fornøyd i Southampton, og har bedt klubben om å få til en overgang, skriver Sky Sports. Tottenham er favoritter til å sikre seg spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere