RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

BARCELONA? Jesus Navas kan få slite med like mye spilletid etter Kevin De Bruynes ankomst. Nå hevder spansk media, kanskje noe overraskende, at Barcelona vil hente kantspilleren i januar. Her er han i duell med landsmann Cesar Azpilicueta (t.v.).
BARCELONA? Jesus Navas kan få slite med like mye spilletid etter Kevin De Bruynes ankomst. Nå hevder spansk media, kanskje noe overraskende, at Barcelona vil hente kantspilleren i januar. Her er han i duell med landsmann Cesar Azpilicueta (t.v.). Foto: Oli Scarff (Afp)
Barcelona har fire mann på sin januar-ønskeliste.

Jesus Navas kan slite med å få spilletid i Manchester City etter Kevin De Bruynes ankomst på Etihad Stadium. Ifølge Mundo Deportivo står den spanske kantspilleren på Barcelonas januar-ønskeliste. Det gjør også Antonio Candreva, Nolito og Carlos Vela.
(Mundo Deportivo)

En dramatisk avslutning på sommeren overgangsvindu endte med at David De Gea ble værende i Manchester United. Nå har den spanske landslagskeeperen fått beskjed om at han ikke får forlate klubben i januar heller.
(Daily Mirror)

Tidligere Manchester United-assistent Carlos Queiroz er ikke imponert over jobben Louis van Gaal gjør på overgangsmarkedet. Querios, som nå trener Irans herrelandslag, mener kjøpene av blant andre Radamel Falcao og Angel Di Maria tyder på panikk hos nederlenderen.
(The Guardian)

Paris Saint-Germain vil gjøre et nytt forsøk på å hente Seamus Coleman i januar. PSG skal ha gjort et sent, desperat forsøk på å hente Coleman i sommer også, men lyktes ikke. Gregory van der Wiel kan være aktuell for en overgang motsatt vei.
(Express)

Andros Townsend erkjenner at han trolig må forlate Tottenham i januar dersom han skal ha mulighet til å spille seg inn i Englands EM-tropp neste sommer.
(Daily Mail)

Til tross for at Saido Berahino gikk hardt ut mot West Bromwich-styreformann Jeremy Peace da overgangen hans til Tottenham gikk i vasken, ønsker WBA å tilby spissen ny kontrakt. Den nye avtalen skal inneholde en utkjøpsklausul på 25 millioner pund.
(Sunday People)

Tottenham-keeper Hugo Lloris avslører at han var nær ved å forlate London-klubben til fordel for Manchester United denne sommeren.
(Daily Mail)

Fjorårets Champions League-finalist Juventus solgte Arturo Vidal til Bayern München og så Andrea Piro forsvinne til New York City i sommer. I januar vurderer klubben å gjøre et nytt forsøk på å hente Marek Hamsik fra Napoli. Slovaken er sitert på at han kjente til interesse fra Juventus i sommer, men at det er best ikke å snakke om det.
(Tuttosport)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere