RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

UNITED-AKTUELL: Morgan Fox.
UNITED-AKTUELL: Morgan Fox. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Han kan bli Luke Shaws erstatter.

Charlton ønsker å tilby Morgan Fox ny kontrakt fordi klubben frykter at Manchester United vil forsøke å hente inn 22-åringen som erstatter for skadde Luke Shaw.
(Sunday Mirror)

Evertons James McCarthy forteller at måten klubben taklet interessen rundt John Stones i sommer, er en av de viktigste grunnene til at han selv signerte en ny kontrakt. Stones ba om å bli satt på overgangslista for å fullføre en overgang til Chelsea i sommer, men Everton sa nei.
(Sunday People)

Brendan Rodgers skaffet seg pusterom med tre poeng mot Aston Villa lørdag, men britiske medier hevder Liverpool allerede har vært i samtaler med både Jurgen Klopp og Carlo Ancelotti om en mulig manager-fremtid i klubben.
(Sunday People)

Italienske kilder hevder imidlertid på sin side at Walter Mazzarri blir mannen som tar over etter Brendan Rodgers. Det er i så fall gode nyheter for Inter, som fremdeles betaler lønna til 53-åringen etter at han fikk sparken til fordel for Roberto Mancini.
(Tuttosport)

Tim Sherwood skal ikke være overbevist om at Brad Guzan er rett mann til å vokte Aston Villa-buret i fremtiden. Mainz-keeper Loris Karius står på ønskelista til manageren.
(Sunday People)

Heller ikke José Mourinho virker overbegeistret for det egne spillere har prestert så langt denne sesongen. I januar kan det bli aktuelt for portugiseren å legge inn bud på Portos defensive midtbanespiller Ruben Neves.
(Daily Star)

Thiabout Courtois alvorlige kneskade gjør at Mourinho er på utkikk etter keepere. Helton og Victor Valdes skal begge være aktuelle for en overgang til Stamford Bridge.
(Daily Mail)

Divock Origi har ikke fått mye spilletid etter overgangen til Liverpool og kan være aktuell for et utlån til Norwich i januar.
(Daily Star)

Roberto Mancini ser ikke ut til å ha stor tiltro til Andrea Ranocchia og midtstopperen kan komme til å forlate Inter i vinter. Premier League-klubber som Tottenham, Crystal Palace, Newcastle og Everton skal alle være interesserte i 27-åringen.
(Daily Express)

Manchester United har latt seg imponere over det Nabil Fekir har prestert for Lyon så langt denne sesongen. Midtbanemannen står med fire mål på fire kamper og kan bli en aktuell mann for Louis van Gaal i januar.
(Fichajes.net)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere