RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

REISER NORDOVER? Gonzalo Higuain scoret mot Juventus i Serie A for noen uker siden. Argentineren er angivelig aktuel for en overgang til England i januar.
REISER NORDOVER? Gonzalo Higuain scoret mot Juventus i Serie A for noen uker siden. Argentineren er angivelig aktuel for en overgang til England i januar. Foto: Stringer (Reuters / NTB scanpix)

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:

Lørdag rapporterte flere engelske aviser at Sunderland-manager Dick Advocaat ville si opp jobben etter kampen mot West Ham.

Det gjorde ikke nederlenderen, men Sunday Telegraph fortsetter å melde at 68-åringen kommer til å tre av innen få dager. Sunday Times skriver at West Hams forrige manager, Sam Allardyce, er klar til å overta Advocaats jobb.

The Observer supplerer med å fortelle at også sportsdirektør Lee Congerton forlater Stadium of Light sammen med Dick Advocaat.

Mer oppsiktsvekkende er det at Sunday People hevder Brendan Rodgers risikerer sparken i Liverpool dersom klubben taper for byrival Everton i ettermiddag. Den saken kan du lese mer om her.

Sun on Sunday hevder Liverpool, i all hemmelighet, jobber med å skaffe en bolig til en «overraskelsesgjest». Personen skal etter sigende være i klubben midlertidig fra november. Hvorvidt dette dreier seg om en spiller eller en manager vites ikke.

Samtidig hevder spanske Fichajes at stjernespissen Gonzalo Higuaín (27) kan komme til Liverpool fra Napoli i neste overgangsvindu. Argentineren ankommer i så fall uavhengig av om Rodgers fortsatt leder rødtrøyene, får vi tro. Konkurranse om Higuaín fra Arsenal må påregnes.

Louis van Gaal har angivelig sendt speidere ut for å se på Porto-midtstopper Bruno Martins Indi (23), hevder portugisiske O Jogo. Mange vil kanskje påstå det er unødvendig, ettersom Manchester United-manageren allerede kjenner spilleren godt.

Van Gaal både tok ut Martins Indi i Nederlands tropp og brukte ham flittig under VM-sluttspillet i Brasil i fjor.

Victor Valdes (33) kommer ikke spesielt godt overens med Louis van Gaal, og den tidligere Barcelona-målvakten kan være på vei fra Manchester United til Sevilla i januar. Overganssummen skal være helt på null, ifølge Mundo Deportivo.

I Arsenal vil man tilby Alexis Sánchez (26) en ny femårskontrakt. Chileneren ble en kassasuksess i debuten på engelsk grunn forrige sesong. Nå kan han tygge på et tilbud om en ukelønn på 130.000 pund i uka.

(artikkelen fortsetter under bildet)

LEVERER: Arsenal er meget tilfreds med Alexis Sanchez' prestasjoner. Nå vi klubben gi chileneren en bedre kontrakt.

Fra ukelønner på over 1,6 millioner kroner, skal vi videre til dragkampen om å sikre seg det brasilianske vingtalentet Victor Andrade (20).

Manchester City kommer til å vinne tautrekkingen om Benfica-spilleren, skal vi tro Sunday Mirror. Victor Andrade verdsettes til rundt 320 millioner kroner av sin nåværende klubb.

En annen jevnaldrende ving er ønsket av tre litt mindre pengesterke Premier League-klubber. Det dreier seg om Ajax-spiller Anwar El Ghazi (20), og interessentene er Everton, Liverpool og Southampton, påstår Sunday People.

Alan Pardew har tilsynelatende større ambisjoner enn å være manager for Crystal Palace. Ifølge Mail on Sunday sier 54-åringen at han aldri kommer til å gi opp ønsket om å trene en av «de store klubbene».

Newcastle er med andre ord ikke i den kategorien i Palace-managerens øyne. Klubben fra nordøst skal ifølge Newcastle Chronicle være på jakt etter en ny midtstopper, og har i den forbindelse sett ulike kamper i Barcelona og Mönchengladbach den siste uka.

Samme avis konstaterer at floppen Rémy Cabella nærmer seg en permanent overgang til Marseille.

Den offenisve midtbanespilleren har nemlig en klausul i utlånsavtalen fra Newcastle, som sier at den franske klubben må kjøpe ham hvis han spiller 12 kamper for dem. Så langt i sesongen er det blitt sju kamper for Marseille på 25-åringen, selv om han fikk en tøff start også etter returen til Ligue 1.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere