RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: John Stones (t.h.) ble forsøkt kjøpt av Chelsea i sommer. Nå skal Arsenal være interessert i midtstopperen. Her er han i duell med Manchester Uniteds Wayne Rooney.
ETTERTRAKTET: John Stones (t.h.) ble forsøkt kjøpt av Chelsea i sommer. Nå skal Arsenal være interessert i midtstopperen. Her er han i duell med Manchester Uniteds Wayne Rooney. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Premier League-rival vil hente John Stones.

Det antas at Pep Guardiola ser på Manchester City-jobben som et meget reelt alternativ kommende sesong. Det var imidlertid ingen overraskelse at Bayern-treneren avslo å kommentere ryktene på en pressekonferanse i helgen.
(Sunday Telegraph)

Ifølge Daily mail er imidlertid Guardiola mer interessert i å ta over Manchester United dersom han skal til Premier League.
(Daily Mail)

UNITED-RETUR? Nok en gang spekuleres det i om Cristiano Ronaldo nærmer seg en retur til Manchester United.

Spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldo og en eventuell retur til Manchester United har pågått siden portugiseren forlot klubben. Nå hevder britiske medier at portugiseren er klar for å returnere til Old Trafford - selv hvis Paris Saint-Germain kommer på banen med et enda bedre tilbud.
(Sunday Mirror)

Jamie Vardys prislapp har skutt i været etter Leicester-spillerens fenomenale start på sesongen. Nå antas det at interesserte klubber, som Chelsea og Manchester City må ut med over 30 millioner pund dersom de ønsker å sikre seg Vardys tjenester.
(Independent)

Lionel Messi blir stadig koblet til en overgang til Premier League, men foreløpig lever argentineren godt i Barcelona. Manchester City-stopper Martin Demichelis sier han mer enn gjerne tar imot landsmannen på Etihad, men legger til at det ville nok de fleste andre også gjort.
(Manchester Evening News)

I sommer mislyktes Chelsea i jakten på John Stones. Everton nektet å selge stopperen selv da José Mourinho slengte over 30 millioner pund på bordet. Nå vil Arsenal kaste seg inn i kampen om 21-åringen, og Wenger skal ikke la seg skremme av prislappen. Til tross for sitt rykte som noe forsiktig på overgangsmarkedet, har franskmannen de siste årene vist at han ikke er redd for å gjøre store kjøp. Mesut Özil og Alexis Sanchez kom til klubben for helholdsvis 42 og 30 millioner pund.
(Sunday Mirror)

Samtidig er det ville spekulasjoner om at Stones har begynt å lære seg spansk og at en overgang til Barcelona er mer aktuelt enn til en rivaliserende Premier League-klubb.
(The Sun)

Saido Berahino gikk i en kortvarig streik da han ikke fikk forlate West Bromwich i sommer. 22-åringen er fremdeles ettertraktet, og Tottenham skal være villig til å tilby 25 millioner pund +  Andros Towsend for spissens tjenester.
(Daily Star)

West Ham viser igjen interesse for å signere den Inter Milan-backen Danilo D'Ambrosio etter at klubben mislyktes i jakten på 27-åringen i sommer. D'Ambrosio har kun startet to kamper for Serie A-lederen denne sesongen.
(Football Italia)

Jurgen Klopp avviser at det finnes noen avtale eller klausul som hindrer ham i å hente spillere fra gamleklubben Borussia Dortmund. Liverpool-manageren ryktes å være interessert i å hente både Marco Reus og Mats Hummels, verdsatt til henholdsvis 31,5 millioner pund og 24,5 millioner pund.
(Sunday People / Daily Star)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere