RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ETTERTRAKTET: Romelu Lukaku følges tett av en rekke klubber.
ETTERTRAKTET: Romelu Lukaku følges tett av en rekke klubber. Foto: Martin Rickett (AP)

Søndagens Premier League-rykter

Storklubbene står i kø for å hamstre Everton-spillere.

Tottenham og Chelsea skal tidligere ha vist interesse for Everton-spiller Ross Barkley. Nå skriver Daily Mirror at også Arsenal snuser på spilleren, og er villig til å gi de andre lagene kamp om Barkleys signatur hvis midtbanespilleren selges i sommer.

Les også: Johansson avslører: Satte verdensrekord med skade

En annen Everton-spiller som er minst like ettertraktet, er Romelu Lukaku. Den belgiske spissen hevdes å ikke ville forlenge sin kontrakt med Everton. Ifølge Daily Mirror har Lukaku en klausul i sin kontrakt som gjør at han kan kreve å bli solgt hvis Everton ikke kvalifiserer seg til Champions League denne sesongen.

Ifølge Daily Mail leder Chelsea an i kampen om å sikre seg Lukaku.

Luke Shaw har opplever mye benkesliting i Manchester United for tiden. Ifølge Daily Star ønsker Shaw seg bort fra klubben, og Stoke, Crystal Palace og Newcastle sies å være klare for å ta opp kampen om Shaw.

Manchester Citys forhold til keepere har vært turbulent det siste året. Ifølge portugisiske Record skal Manchester-klubben nå snuse på Benficas brasilianske keeper Ederson. Ederson ble nylig tatt ut i Brasils landslagstropp, og regnes som en svært spennende målvakt.

Borussia Dortmunds Ousmane Dembele er i strålende form for tiden. Det har også Jurgen Klopp fått med seg, og ifølge Daily Mirror ønsker Liverpool-manageren å hente Dembele når overgangsvinduet åpner i sommer. Avisen skriver videre at Liverpool i så fall må danke ut Barcelona i jakten på franskmannen.

Leonardo Bonucci regnes av mange som kanskje verdens beste forsvarsspillere. Ifølge Daily Star er Manchester City klare for å legge 50 millioner pund for å sikre seg Juventus-spilleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere