RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NY KONTRAKT: Det kan se ut til at Radja Nainggolan nærmer seg en ny kontrakt med Roma.
NY KONTRAKT: Det kan se ut til at Radja Nainggolan nærmer seg en ny kontrakt med Roma. Foto: Filippo Monteforte (AFP)

Søndagens Premier League-rykter

Det ser ut til å gå mot en avklaring rundt Radja Nainggolans fremtid.

Romas midtbanekriger, Radja Nainggolan, har den siste tiden blitt koblet til Premier League og Manchester United. Ifølge Gianluca Di Marzio møttes Nainggolan og Romas sportsdirektør lørdag for å diskutere muligheten for en ny kontrakt med hovedstadsklubben. Di Marzio skriver at da Nainggolan forlot stedet etter møtet, svarte han følgende på spørsmål om han hadde signert en ny kontrakt: «om jeg signerte? Jeg ler». Di Marzio skriver at det er ventet at Roma og Nainggolan vil møtes på nytt, og at belgieren vil singere en ny kontrakt med klubben.

Liverpools evigvarende jakt på Naby Keita ser ut til å fortsette, om man skal tro Sky Sports. Liverpool skal allerede ha fått avslått et bud på 57 millioner pund, og det er ventet at det neste budet vil være på 65 millioner pund, eller omtrent 680 millioner kroner. RB Leipzig har på sin side gjort det klart at de ikke ønsker å selge midtbanespilleren.

Stoke forventer ifølge Daily Mail at West Ham skal komme med et nytt bud på Marko Arnautovic. Ifølge Daily Mail ønsker Stoke 22,5 millioner pund, eller omtrent 235 millioner kroner for Arnautovic.

Riyad Mahrez virker å ønske seg bort fra Leicester, og flere medier har rapportert at Mahrez og Roma er enige om de personlige betingelsene, men ifølge Daily mail gjenstår det fortsatt at Roma og Leicester blir enige om en pris. Ifølge Daily Mail skal Leicester ønske mer enn 40 millioner pund for Mahrez. Også Chelsea og Everton skal ha vist interesse for Mahrez.

Liverpools Ryan Kent ser ifølge Daily Mirror ut til å bli en del av en avtale som sikrer Liverpool Hull-spiller Andrew Robertson.

Arsenals Alexis Sanchez har ifølge Daily Mail gjort det klart at han ønsker å forfølge sin drøm om å spille Champions League. Arsenal er ikke kvalifiserte til Champions League-spill den kommende sesongen, og om det er nok til å få Sanchez til å forlate klubben, er usikkert.

Joe Hart ser ut til å forlate Manchester City med West Ham som en aktuell klubb for keeperen. Likevel har ikke de to Premier League-klubbene kommet til enighet om en avtale for keeperen ennå. Ifølge Daily Mail er ikke West Ham villige til å både betale Harts lønn, og i tillegg til betalingen City krever for lånet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere