RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MÅ PÅ JOBB: Daniel Levy har hatt en rolig sommer.
MÅ PÅ JOBB: Daniel Levy har hatt en rolig sommer. Foto: Zemanek/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)

Søndagens Premier League-rykter

Gode spillere kan skifte beite.

Først og fremst minner vi om at du kan følge ryktebørsen direkte i vårt populære overgangssenter. Her følger vi det som skjer minutt for minutt, i tillegg til at det stadig kommer nettgjester med kompetanse på de ulike ligaene i verden. Klikk her for å komme til overgangssenteret.

Den svært troverdige RMC-journalisten Mohamed Bouhafsi hevder sent lørdag kveld at Manchester United har avslått et bud fra Tottenham på den franske stjernespilleren Anthony Martial. Bouhafsi skriver at Manchester United også at har avslått Inters forsøk på å låne Martial med mulighet til å gjøre lånet til en permanent overgang.

Ifølge avisen Sunday People kommer Liverpool til å gjøre et forsøk på å kjøpe Lorenzo Insigne fra Napoli om Philippe Coutinho blir solgt til Barcelona. Jurgen Klopp skal være stor beundrer av den 26 år gamle playmakeren.

Ifølge Sunday Express kommer Barcelona til å returnere til Anfield i løpet av de kommende dagene med et nytt bud på Coutinho. Avisen hevder katalanerne denne gangen er villig til å legge 100 millioner pund i potten for Liverpool-yndlingen.

Ifølge Sunday Telegraph kommer Chelsea de kommende dagene til å legge inn et nytt bud på Leicesters Danny Drinkwater. Blåtrøyene har allerede fått et bud på 15 millioner pund avslått.

Den franske storklubben PSG vurderer å legge inn et bud verdt 54,9 millioner pund for Monaco-forsvarer Fabinho, melder ESPN. I tillegg skal franskmennene være villig til å betale omtrent hva det måtte koste for å sikre signeturen til Monacos vidunderbarn Kylian Mbappe, melder samme kanal.

Den tyske midtbanespilleren Mesut Özil skal ifølge Daily Star Sunday ha et ønske om å forlate Arsenal. 28-åringen ønsker at klubben selger ham til Barcelona, som visstnok skal være interessert i tjenestene hans.

Tottenham har ikke brukt et rødt øre på spillere i sommer, men ifølge Sunday Telegraph skal londonklubben gå amok med sjekkheftet før deadline day. Først ut er Ross Barkley, som Tottenham snart kommer til å levere et forbedret bud på, skal vi tro avisen. Daniel Levy er sterk i troen på at Everton kommer til å godta et bud så fort de kjøper Gylfi Sigurdsson fra Swansea for 50 millioner pund. I tillegg skal Levy & co. være ute etter Davinson Sanchez, men her ser det vanskelig ut. Ajax krever 50 millioner pund for midtstopperen, mens Spurs kun er villig til å strekke seg til 35 mill. pund. Foreløpig.

Ifølge The Sun skal imidlertid Spurs-manager Mauricio Pochettino være i tvil om Barkley er verdt trøbbelet, og argentineren skal være mer interessert i å bruke pengene på Celta Vigos midtbanespiller Pape Cheikh Diop (20).

Er det noe seriepremieren viste, er det at Chelsea-stallen er for tynn. Nå kan det bli enda verre, skriver Diario Gol. De hevder at klubben nå vurderer å selge stjernespiller Eden Hazard til Barcelona for 110 millioner pund. Hazard skal være en kandidat til å erstatte Neymar i den spanske storklubben.

Manchester United har startet på nye forhandlinger med Inter angående en overgang for Ivan Perisic, skriver Sunday Mirror. Ifølge avisen skal United være villig til å matche prislappen på 48 millioner pund italienerne har satt på Perisic.

Ifølge The Sunday Times skal Chelsea være bekymret for at Diego Costa har lagt på seg for mange kilo i sommerferien. Dette gjør nemlig at 28-åringen skal være vanskeligere å selge, hevder avisen.

Liverpool skal ha gitt Emre Can klar beskjed om at han ikke blir solgt i sommer uansett hva som skjer. Tyskeren har ett år igjen av kontrakten, og avisen hevder Juventus skal være villig til å betale 23 millioner pund for å kjøpe ham løs fra kontrakten allerede nå.

Arsenal skal nå ha gitt opp en overgang for Thomas Lemar fra Monaco. Manager Arsene Wenger er nå mer opptatt av å selge overflødige spillere for å senke klubbens lønnskostnader, skriver Mail on Sunday.

Og til slutt:

Newcastle-manager Rafael Benitez skal være svært lysten på en overgang for Arsenals Jack Wilshere, skriver Sun on Sunday. 25-åringen blir trolig solgt fra Emirates i løpet av de neste ukene.

LES OGSÅ:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere