RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter


VIL TIL LIVERPOOL: Naby Keita under lørdagens RB Leipzig-kamp mot Schalke. Ifølge Bild vil Keita selv få i stand en overgang til Liverpool i løpet av søndagen.
VIL TIL LIVERPOOL: Naby Keita under lørdagens RB Leipzig-kamp mot Schalke. Ifølge Bild vil Keita selv få i stand en overgang til Liverpool i løpet av søndagen. Foto: Jan Woitas (AFP)
Er dette dagen da Naby Keita blir Liverpool-spiller?

Papirutgaven til Mail on Sunday skriver at Manchester United er villige til å gjøre Arsenals Alexis Sanchez til Premier Leagues best betalte spiller, med dugelige 350.000 pund i uka. Det betyr samtidig at José Mourinho er forberedt på å gi opp sommerprosjektene Antoine Griezmann og Gareth Bale for å få på plass avtalen.

Mail on Sunday skriver også at Arsenal er villige til å betale 35 millioner pund for Bordeauxs Malcom, som erstatter for Alexis Sanchez.

Samme avis mener å vite at Crystal Palace-sjef Roy Hodgson er fristet til å la Getafe-keeper Vicente Guaita bli hans første signering på Selhurst Park. Keeperen er verdsatt til 3,5 millioner pund, og har stadig vært koblet til Palace den siste tiden.

Akkurat da Sanchez-sagaen var på sitt mest spekulative, kommer en ny faktor inn i bildet. Star on Sunday skriver nemlig at Liverpool er klare til å åpne lommeboka, som nylig er blitt fylt opp med 142 millioner knitrende pund etter Coutinho-salget til Barcelona, for å hente Arsenals Alexis Sanchez til Anfield. Avisa melder også, som vi har fått høre tidligere denne helgen, at Chelsea vil sikre seg søramerikanerens underskrift.

Liverpool er interessert i Sporting Lisboas 22-åring Gelson Martins, som har en utkjøpsklausul på 53 millioner pund i sin kontrakt. Liverpool er forberedt på å betale cirka halvparten av det for kantspilleren, men er også villige til å femdoble portugiserens lønn, skriver avisa Correio de Manha.

Liverpool er ifølge Sunday Times også villige til å betale 60 millioner pund for Monacos kantspiller Thomas Lemar, men Ligue 1-klubben har satt en utropspris på 90 millioner pund for 22-åringen.

Når det kommer til Naby Keita, skriver tyske Bild at midtbanespilleren fra Guinea ønsker å fullføre overgangen til Liverpool etter lørdagens kamp mot Schalke, der Keita scoret det første målet i RB leipzigs 3-1-seier.

Liverpool har dessuten fortsatt en god mulighet til å sikre seg Schalkes midtbanespiller Leon Goretzka, skriver Sunday Mirror, selv om den tyske landslagsspilleren i det siste har blitt koblet til Bayern München.

Etter at Quique Sanchez Flores i siste sekund valgte å bli værende i Espanyol, skriver flere engelske aviser på søndag at Stoke venter på Martin O'Neills beslutning om han vil ta over managerrollen i klubben. Irland-sjefen har seilet opp som ny favoritt til å ta over for laget som ligger på nedrykksplass i Premier League.

Newcastle-manager Rafael Benitez vil gjøre nytt forsøk på å hente keeperveteranen Pepe Reina fra Napoli, skriver Sun on Sunday.

Manchester United har vært ryktet interessert i Basels 22 år gamle midtstopper Manuel Akanji, men ifølge tyske Blick ser det ut til at Borussia Dortmund nærmer seg en kontrakt med sveitseren.

West Ham-sjef David Moyes vil hente Fiorentina-spissen Khouma Babacar på lån, men Serie A-klubben vil ha 15 millioner pund for senegaleseren, skriver Sun on Sunday.

Har du sett denne?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere