RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ETTERTRAKTET: Både Liverpool og Everton følger Keylor Navas tett.
ETTERTRAKTET: Både Liverpool og Everton følger Keylor Navas tett. Foto: Johan Ordonez (Afp)

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne mannen kan bli Liverpools nye keeper.

Micah Richards har kun fått starte to Premier League-kamper denne sesongen. Nå ser Galatasaray på muligheten for å hente 25-åringen. Prislappen er på åtte millioner pund, og City skal være villig til å selge.
(The Sun)

José Mourinho har også store planer om å forsterke sitt Chelsea - allerede før sommerens VM. Portugiseren håper nemlig han kan knytte til seg både Edinson Cavani fra PSG og Southamptons Luke Shaw.
(Sunday Mirror)

David Moyes ser mot Tyskland for forsterkninger denne våren. Manchester United-manageren er nemlig svært interessert i Toni Kroos, Marco Reus og Ilkay Gundogan. Moyes skal også være villig til å la Shinji Kagawa gå, og Dortmund er interessert i å hente ham tilbake.
(Sunday Mirror)

Både Liverpool og Everton følger nøye med Levantes costaricanske keeper Keylor Navas. Prisen skal ligge rundt 8 millioner pund for 27-åringen.
(Sunday People)

Thibaut Courtois, som har vært på utlån fra Chelsea til Atletico Madrid de siste tre sesongene, kommer til å ta en avgjørelse framtiden i løpet av neste måned. 21-åringen er ikke fornøyd med å være reserve for Peter Cech.
(Metro)

Manchester City-manager Manuel Pellegrini avvsier at han er interessert i å hente Victor Valdes fra Barcelona til sommeren.
(Marca)

Alan Pardews jobb skal henge i en tynn tråd i Newcastle. Spillerne skal være svært misfornøyd, blant annet med salget av Yohan Cabaye.
(Sunday People)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere