RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET TILBAKE: Paul Pogba er ønsket tilbake i Manchester United.
ØNSKET TILBAKE: Paul Pogba er ønsket tilbake i Manchester United. Foto: Giorgio Perottino (Reuters / NTB scanpix)

Søndagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Paul Pogba er ønsket tilbake på balløya.

Vi starter søndagens ryktespalte hos Manchester United. David Moyes skal nemlig ønske Paul Pogba tilbake til klubben, men sistnevnte uttaler at han vil forlenge kontrakten med Juventus og ikke gå tilbake til United.
(Daily Mirror)

Stoke-keeper Asmir Begovic har vært strålende for klubben de siste sesongene. Og Stoke-fansen som frykter at deres stjernekeeper kan komme til å forlate klubben, kan nå puste lettet ut. Stoke har ikke mottatt noen bud på sin stjernekeeper.
(Metro)

Brendan Rodgers har virkelig fått sving på sakene i Liverpool, og til sommeren skal forsvarsspiller Joel Veltman og midtbanespiller Davy Klaassen, begge fra Ajax, være ønsket på Merseyside.
(Caughtoffside)

Chelsea ønsker å forlenge kontrakten med sin 22-årige keeper, Thibaut Courtois, som for tiden er på utlån hos Atletico Madrid. Hans nåværende avtale utløpet i 2016.
(Daily Express)

Southampton-manager Mauricio Pochettino har vært en suksess i Southampton etter at han kom til klubben for litt over ett år siden. Nå hinter manageren om at han kan komme til å forlenge kontrakten med klubben.
(Daily Star)

Barcelona skal være på utkikk etter ny manager fra neste sesong, og de har sett seg ut en suksessrik trener fra Premier League, nemlig Brendan Rodgers.
(The People)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere