RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: William Carvalho skal være nære en overgang fra Sporting Lisboa til Manchester United.
ØNSKET: William Carvalho skal være nære en overgang fra Sporting Lisboa til Manchester United. Foto: Gregorio Cunha (Afp)
Er dette Manchester Uniteds neste signering?

Vi begynner dagens ryktespalte i den røde delen av Manchester, der Manchester United skal være klare til å hente flere spillere.

Først ut skal ifølge Sunday People være Sporting Lisboas 21 år gamle William Carvalho. Midtbanespilleren skal så og si være klar for en overgang til sommeren.

United har også ført opp Bayern München-spiller Toni Kroos på ønskelisten.

Vi legger også til at Manchester United har kastet seg inn i kampen om Southamptons Luke Shaw, melder Daily Express. Både Chelsea og Liverpool er med i kampen om den engelske landslagsspilleren.

I Liverpool skjer det også en hel del. Blant annet har Real Madrid kommet på banen for å prøve og hente Liverpools Glen Johnson, skriver Daily Telegraph.

Samtidig skal Liverpool være klare til å legge inn et bud på West Hams forsvarsspiller Winston Reid, forteller Mail on Sunday. 25-åringen er frustrert over lite spilletid etter at han kom tilbake fra langtidsskade.

Vi har tidligere meldt at Liverpool ville prøve seg på Barcelonas 15 år gamle fotballtalent Lee Seung-Woo. Nå skriver Metro at Premier League-klubben har vært i kontakt med sør-koreaneren og at de trolig vil reise til Spania i neste uke.

Carl Jenkinson vil bli sendt ut på lån til en Premier League-klubb neste sesong, og både Newcastle og West Ham skal være interessert i å hente Arsenal-spilleren, forteller Sunday Mirror.

Belgiske Standard Liege hevder at Tottenham ikke er interessert i å signere deres 20 år gamle toppscorer Michy Batshuayi, melder Sunday Express.

Samtidig skriver Sunday Times at Tottenham ligger an til å kunne sikre seg Remy, som de ser på som en mulig erstatter for Roberto Soldado.

Jose Mourinho ønsker å få solgt Romelu Lukaku, som nå er lånt ut til Everton, for 17 millioner pund, forteller Daily Express. Manageren ønsker å bruke de ekstra økonomiske midlene til å hente Atletico Madrids Diego Costa og Paris Saint-Germains Edinson til klubben.

Avslutningsvis tar vi med at Chelsea-spiss Samuel Eto'o vil forlate klubben fordi han fremdeles er rasende etter Mourinhos spøk om spillerens alder, skriver Sun on Sunday. 33-åringen vil trolig reise tilbake til sin tidligere klubb Real Mallorca til sommeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere