RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Stefan de Vrij kan slå følge med Louis van Gaal til United. I alle fall hvis sistnevnte får viljen sin.
TIL UNITED? Stefan de Vrij kan slå følge med Louis van Gaal til United. I alle fall hvis sistnevnte får viljen sin. Foto: Luis Acosta (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Louis van Gaal ønsker flere nederlendere til Manchester United.

Louis van Gaal er opptatt med det nederlandske landslaget under fotball-VM, men han har allerede begynt å legge planer for Manchester United-sesongen. Daily Star Sunday melder av nederlenderen ønsker å hente landsmann Nigel de Jong til klubben. De Jong har tidligere spilt for byrival City, men er for tiden under kontrakt med AC Milan. 

Van Gaal skal også ha et ønske om å hente Stefan De Vrij til klubben. 22-åringen var lenge nære en overgang til Lazio, men nå ser det ut til at United har kapret overgangen, ifølge Sunday Express.

Paul Pogba har vært en av de beste spillerne i Serie A i flere sesonger. Jose Mourinho og Chelsea ligger langflate etter midtbaneeleganten, og det ryktes at londonklubben må betale 60 millioner pund for Juventus-spilleren, skal vi tro Mail on Sunday.

En annen manager som skal ligge langflat etter spillere skal være Arsene Wenger. Franskmannen har forholdt seg rolig på overgangsmarkedet denne sommeren, men nå skal han forsøke å snappe Arturo Vidal foran nesa på Manchester United. Chileneren, som var meget god for Chile under fotball-VM, skal være en spiller Wenger mener «har alt», ifølge Sunday Express.

Wenger er ekspertkommentator for fransk TV under fotball-VM i Brasil. Lørdag hintet Wenger til at han er ute etter Colombias VM-helt, James Rodriguez. Wenger skal ha møtt familien på deres hotell, men det forventes at Arsenal får tøff kamp fra spanske klubber. Rodriguez uttalte etter åttedelsfinalen at han har en drøm om å spille i Spania, og at han foretrekker Real Madrid foran Barcelona, ifølge Expressen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere