RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: Nederland- og Ajax-spiller Daley Blind er ønsket i United og Louis van Gaal går inn for å hente spilleren før overgangsvinduet stenger.
ØNSKET: Nederland- og Ajax-spiller Daley Blind er ønsket i United og Louis van Gaal går inn for å hente spilleren før overgangsvinduet stenger. Foto: Vanderlei Almeida (Afp)
Sist oppdatert:
«Alt» handler om Manchester United.

Lørdag kveld ble det klart at Manchester United høyst sannsynlig vinner kampen om signaturen til Real Madrids Angel Di Maria. Overgangssummen skal ifølge Sky Sports komme opp mot 56 millioner pund

Di Maria skal også ha fortalt venner i Spania at han har akseptert en ukeslønn på 180.000 pund, og at han ønsker å kunne ikle seg trøya med nummer syv på ryggen.

Manchester United har i tillegg sendt inn et nytt bud på Juventus-stjernen Arturo Vidal, som og inkluderer en United-spiller som vil gå den andre veien, skriver Daily Star.

United-ryktene er ikke få i dag, for manager Louis van Gaal skal være klar til å gjøre et forsøk på å hente sine landsmenn Nigel de Jong og Daley Blind fra henholdsvis AC Milan og Ajax, melder samme avis.

Danny Welback skal ha fått beskjed av United om at han kan forlate klubben, og 23-åringen ønsker en overgang til Tottenham. Spurs har lyst på spilleren og skal være villige til å legge 15 millioner pund på bordet for en permanent overgang, eller hente United-spilleren på lån.

Vi gjør et sprang til Liverpool, for Mario Balotelli kan få Anfield som hjemmebane på mandag. Overgangen skal være verdt rundt 16 millioner pund, skriver Liverpool Echo. Balotellis agent forteller også at det ikke vil være noen ekstra klausul i kontrakten som sier at italieneren kan bli trukket i lønn hvis han ikke oppfører seg.

Samtidig skal Liverpool ha avsluttet forhandlingene med tidligere Chelsea-spiller Samuel Eto'o. 33-åringen skal ha hatt et lønnskrav på 100 000 pund i uka. Eto'o skal nå være i forhandlinger med Everton, melder Daily Mail.

Arsenal vurderer Atletico Madrids Toby Alderweireld som en erstatter for Thomas Vermaelen, som nylig ble solgt til Barcelona, hevder Daily Star.

Chelsea-målvakt Petr Cech skal være klar for å forlate klubben etter at han mistet keeperplassen til Thibaut Courtois, skriver Mail on Sunday.

Jose Mourinho har økt spekulasjonene rundt fremtiden til Fernando Torres etter at han nektet å bekrefte at 30-åringen ville bli i Chelsea, forteller Get West London.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini ønsker at Englands James Milner skal signere under på en ny avtale, men den 28 år gamle spilleren vil utsette kontraktsforhandlingene, hevder The Sun.

Blackburn har avvist et av klubbens største mottatte bud noensinne etter at Hull la 10 millioner pund på bordet for Jordan Rhodes, skriver Lancashire Telegraph. Blackburn hevder at de ikke har noen intensjon om å selge stjernespissen sin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere