RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

LIVERPOOL-LEGENDE: Steven Gerrard (høyre) har en spesiell plass i alle Liverpool-hjerter, men kan være på vei ut av dørene på Anfield.
LIVERPOOL-LEGENDE: Steven Gerrard (høyre) har en spesiell plass i alle Liverpool-hjerter, men kan være på vei ut av dørene på Anfield. Foto: Javier Soriano (AFP)
Sist oppdatert:
Når forsvinner Steven Gerrard fra Liverpool?

Ja, ja. Frank Lampard dro til USA, så hvorfor ikke? Nyansatte Roberto Mancini i Inter Milan er klar for å hente Premier League-spillere til San Siro, og en av dem som er ønsket til italiensk jord allerede i januar er ingen ringere enn Liverpool-legenden Steven Gerrard. (Mail on Sunday)

Imens er Manchester United på jakt etter Borussia Dortmund-forsvareren Mats Hummels, og manager Louis van Gaal er blitt fortalt at handelen vil koste de røde djevlene 47 millioner pund. (Sun on Sunday)

Hva er troverdig? Hva er ikke? Diskuter i kommentarfeltet under!

Atletico Madrids midtbanespiller Koke er en ettertraktet mann, og jakten ledes først og fremst an av Chelsea og Manchester City. Begge klubbene skal være villige til å innfri 22-åringens gamle klausul om en maks overgangssum på 48 millioner pund. (Sunday Express)

Liverpool utfordrer Arsenal i kampen om Lazio-spissen Keita Balde Diao. Den 19 år gamle spanskfødte senegaleseren skal være til salgs for 30 millioner euro, eller om lag 24 millioner pund. (Sunday Express)

I Barcelona har Gerard Pique hatt en uvanlig vanskelig høst, men midtstopperen understreker sin lojalitet til katalonierne og avfeier med det ryktene om at han er på vei til Manchester United. (Mail on Sunday)

Lukas Podolski har ikke blitt den hit-en man håpet på i Arsenal, og 29-åringen advarer nå om at han kan komme til å forlate londonklubben i januar. ( Evening Standard)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

JAKTES: Både Chelsea og Manchester City vil hente midtbanespilleren Koke (til venstre) fra Atletico Madrid.


Heller ikke Joel Campbell har fått tonnevis med tillit i Arsenal, og også costaricaneren kan komme til å forsvinne fra klubben. Everton spisser ører, og er villige til å bla opp 7 millioner pund for angriperen. (Sun on Sunday)

Atletico Madrid har satt opp årets ønskeliste. Den toppes av Manchester Uniteds Juan Mata, og spanjolene blir nok ikke lei seg om julegavekjøret fortsetter inn i januar måned. (Daily Star Sunday)

Alvaro Negredo er på utlån fra Manchester City hos Valencia, og er det opp til 29-åringen selv blir utlånet omgjort til en permanent overgang neste sommer. (Sunday Mirror)

TILLIT: David De Gea er skadet. Det vil gi Anders Lindegaard tillit i Manchester United-buret.

I Cardiff er man ikke helt fornøyd med innleide Ravel Morrison. 21-åringen, som eies av West Ham, har faktisk imponert manager Russell Slade så lite at lånekontrakten kan bli terminert. (Independent on Sunday)

David De Gea brakk fingeren under trening med det spanske landslaget på lørdag, og er ventet å være ute i fire uker. Det har satt i gang spekulasjoner om Manchester United vil hente inn friagenten Victor Valdes, den tidligere Barcelona-keeperen, men etter sigende vil klubben heller gi «vår egen» Anders Lindegaard, tidligere Aalesund-keeper, sjansen mellom stengene. (Sunday Telegraph)

Roma-spissen Mattia Destro hilser rykter som kobler ham opp til en Arsenal-overgang velkommen. (Evening Standard)

Mario Balotellis fotballframtid kan bli en herlig saga i tiden fram mot januar, ettersom italieneren ikke har imponert i Liverpool-trøya. En retur til Inter Milan er imidlertid utelukket, etter at Roberto Mancini avviser at han ønsker urokråka tilbake til San Siro. (Goal.com)

Vi avslutter søndagsryktene med et steg ned til Championship. Ikke Premier League, sier du kanskje, men undertegnede tenker tilbake på 1994-95-sesongen med nostalgi, og slipper til Blackburn Rovers likevel. Der ser sisteskansen Paul Robinson etter en overgang i januar, etter å ha innrømmet at karrieren på Ewood Park ser ut til å gå mot slutten. (Talksport)

Kilde: BBC


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere