RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

GJENFORENES? Søndag meldes det at Roberto Mancini ønsker Mario Balotelli velkommen til Inter Milan.
GJENFORENES? Søndag meldes det at Roberto Mancini ønsker Mario Balotelli velkommen til Inter Milan. Foto: Graham Stuart (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Mario Balotelli og Roberto Mancini kan bli gjenforent.

Mario Balotelli har vært en flopp etter at han kom til Liverpool i starten av denne sesongen, og nå kan han være på vei vekk. Daily Star Sunday melder at Roberto Mancini skal være klar til å hente ham til Inter Milan.

Chelsea har hatt en god start på sesongen, og nå har de lagt inn bud på Romas Kevin Strootman. 30 millioner pund skal være budet som skal lokke Roma til å selge sin 24 år gamle midtbanespiller til London fremfor til Manchester United, melder Sunday Express.

Det er ventet at Louis van Gaal vil forsterke laget i januar, og en av spillerne som kan være på vei inn stadionportene på Old Trafford er Juan Cuadrado. 26-åringen er også ønsket av byrival City, og så gjenstår det å se om Fiorentina ønsker å selge en av sine beste spillere midt i sesongen, melder Sport Mediaset.

Fredy Guarin kan være på vei fra Inter Milan og til Liverpool på lån. Merseysideklubben vurderer i disse dager om de ønsker å bringe 28-åringen til klubben, melder Sunday People.

Adnan Januzaj kan være på vei vekk fra Old Trafford. Og før du setter halsen i kaffen, så les at dette kun gjelder en låneavtale. Real Sociedad skal være laget som leder kampen om 19-åringen i første omgang, melder Express.

Frank Lampard har vært god for Manchester City denne høsten, og nå kan det se ut til at låneavtalen hans kan bli forlenget. Ifølge Sunday Mirror så skal det kun være detaljer som gjenstår før City og New York City, som er Lampards rettmessige eier, er enige om en forlengelse av låneavtalen til utgangen av mars.

Husker du da Michu herjet for Swansea? Han er ikke glemt. Nå er han på utlån fra den walisiske klubben og til Napoli, men kan nå være på vei tilbake til Premier League. Crystal Palace skal gjøre et forsøk på å bringe ham tilbake til Premier League, melder Mail on Sunday.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere