RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: Manchester United ønsker seg Arjen Robben.
ØNSKET: Manchester United ønsker seg Arjen Robben. Foto: Ralph Orlowski (Reuters / NTB scanpix)
Arjen Robben er ønsket av Premier League-gigant.

Mandag morgen starter vi opp live-dekningen av overgangsvinduet, slik at vi kan gi deg de nyeste og heteste ryktene gjennom hele dagen.

Men det florerer allikevel med rykter på nettet, og her er noen av søndagens fotballrykter:

Manchester United ønsker å forsterke laget i januar, og Sunday Telegraph melder at de ønsker å legge inn bud på Borussia Dortmunds Mats Hummels. Tyskeren har vært i søkelyset hos United tidligere, og nå skal Louis van Gaal ønske å legge inn bud på forsvarsspilleren som har blitt 26 år gammel.

Samme klubb ønsker å hente Arjen Robben, men Bayern Munchen skal stå klare til å tilby nederlenderen en ny og forbedret kontrakt, slik at de klarer å beholde stjernespilleren, ifølge Daily Star Sunday.

Yohan Cabaye kan være på vei tilbake til Newcastle. Paris Saint-Germain skal nemlig være ute etter Magpies' Moussa Sissoko, og skal samtidig være villige til å legge litt penger på bordet for å få gjennomført avtalen, melder Sunday People.

Samtidig kan en annen PSG-spiller være på vei til Premier League. Adrien Rabiot skal være veldig nære å fullføre en låneavtale med Tottenham, melder Gazetta dello Sport.

Arsenal og Manchester United kjemper om underskriften til 18 år gamle Teddy Bishop som spiller for Ipswich. Foreløpig er det Arsenal som er i førersetet om den ettertraktede ungguttens underskrift.

Med Sergio Aguero på sidelinjen har Manchester City sett behov for å forsterke laget på spissplass. Nå skal de være interessert i å legge en stor haug med pund på bordet for å sikre seg underskriften til Wilfried Bony, melder Sunday Mirror.

Tony Pulis har akkurat rukket å gjøre seg ferdig med sin første kamp som West Bromwich-manager. Nå melder Daily Star at manageren får 30 millioner pund å bruke på spillerkjøp i januar, og at Aaron Lennon fra Tottenham og Peter Crouch hos Stoke står øverst på ønskelista.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere