RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Flere Premier League-klubber kjemper om underskriften til denne unge PSV-spilleren.
ETTERTRAKTET: Flere Premier League-klubber kjemper om underskriften til denne unge PSV-spilleren. Foto: Patricia De Melo Moreira (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Drakamp om nederlandsk juvel.

Dimitar Berbatov (33) kan være på vei tilbake til Premier League.

Den tidligere Tottenham- og Manchester United-profilen spilte for Fulham sist han var i England, men forsvant derfra til Monaco for et år siden.

Nå hevder Daily Star at den bulgarske spissen vil tilbake til London, og at QPR står klar til å ta ham imot.

Nevnte Tottenham og Manchester United er for øvrig konkurrenter i jakten på den nederlandske juvelen Memphis Depay (20), mener Sunday Express å vite.

PSV-vingen ble i fjor tidenes yngste målscorer for Nederland i et VM-sluttspill.

Spurs har som vanlig mange følere ute når det er åpent for overganger. Dette januarvinduet er ikke noe unntak. Mauricio Pochettino vurderer denne uka å legge inn et bud på fem millioner pund for Burnley-spissen Danny Ings (22), skriver Mail on Sunday.

Ings har sju U21-landslagskamper for England, og han var også på radaren til Pochettinos managerforgjenger Tim Sherwood for et år siden.

STORSPILL: Prestasjonene til Southamptons Nathaniel Clyne har ikke gått ubemerket forbi manager og speidere på Old Trafford.

Southamptons suksessmanager Ronald Koeman planlegger å loppe gamleklubben Feyenoord for de to midtstoppertalentene Sven van Beek (20) og Terence Kongolo (20) til sommeren. Det er Mail on Sunday som rapporterer om dette.

Samtidig står Southampton i fare for å miste Nathaniel Clyne (23) til Manchester United, hevder Daily Star.

Speidere skal ha holdt øye med den framgangsrike høyrebacken på oppdrag fra Louis van Gaal den siste tida.

Chelsea har sendt et forbedret bud til Sjakhtar Donetsk for å sikre seg midtbanestjernen Douglas Costa (24), skriver Mail on Sunday.

Manager José Mourinho skal nå være villig til å betale 18,7 millioner pund, eller rundt 218 millioner kroner for brasilianeren. Det nye budet er dermed økt med 2,7 millioner pund.

Mail on Sunday er i slaget denne søndagen, og kan også melde at Chelsea forsøker å hente Fiorentina-kanten Juan Cuadrado (26).

Med Cuadrado og Douglas Costa som mulige nye spillere inn, baner det vei for at Mohammed Salah (22) og VM-vinner André Schürrle (24) forsvinner fra Stamford Bridge for godt, hevdes det.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere