RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

TOTTENHAM-AKTUELL: Memphis Depay (t.v.) skal stå høyt på Tottenhams ønskeliste. Her er han i duell med Costa Ricas Celso Borges under sommerens VM.
TOTTENHAM-AKTUELL: Memphis Depay (t.v.) skal stå høyt på Tottenhams ønskeliste. Her er han i duell med Costa Ricas Celso Borges under sommerens VM. Foto: Nick Potts (Pa Photos)
Tottenham sikler på dette stortalentet.

Liverpool, Arsenal og Inter følger nøye med på situasjonen etter at det ble kjent at James Milner krever en fireårskontrakt for å skrive under i Manchester City. Det er usikkert om Premier League-mesterne ønsker å tilby dette og dermed kan 29-åringen være aktuell for andre klubber.
(Sunday Mirror)

Wolfsburg har hatt en god sesong i Bundesliga og styrer rett mot Champions League-spill neste sesong. Derfor ønsker også å laget å forsterke ytterligere. Romelu Lukaku står høyt på ønskelisten til klubben, som for øyeblikket ligger på andreplass i Bundeliga. Lukaku ble hentet til Everton fra Chelsea i fjor sommer.
(Daily Sunday)

Barcelona vurderer å legge inn et bud på Manchester Uniteds spanske midtbanespiller Juan Mata. Den tidligere Chelsea-spilleren kan imidlertid ikke slutte seg til katalanerne før i 2016 fordi Barcelona for øyeblikket har overgangsnekt.
(Mundo Deportivo)

En annen kilde skriver at også Atletico Madrid vil legge inn et bud på 26-åringen.
(The Sun)

Til tross for samme overgangsnekt vil Neymar be sin tidligere lagkamerat fra Santos, Danilo, om å ikke signere for Real Madrid nå, men i stedet vente til januar 2016 og da signere for Barcelona i stedet. Backen spiller nå for Porto.
(Marca)

Dani Alves har vært aktuell for en overgang til Manchester United når kontrakten hans med Barcelona går ut til sommeren, men nå hevder kilder i Spania at backen vil vrake United til fordel for Paris Saint-Germain.
(Mundo Deportivo)

Tottenham-manager Mauricio Pochettino var i Nederland fredag kveld for å ta en titt på PSV-spilleren Memphis Depay. Spurs må trolig ut med 20 millioner pund for å hente den nederlandske landslagsspilleren.
(Daily Mirror)

Edinson Cavani, som har blitt koblet til Premier League i snart ti år nå, avviser igjen at han kan være på vei til balløya. Han forteller at både han og familien trives godt i Paris.
(Sky Sports)

Burnley-spissen Danny Ings tilbys 60.000 pund i uka og 40 prosent av eventuell overgangssum for å signere for Real Sociedad. Ings tjener nå rundt en fjerdedel av dette i Burnley.
(The Sun)

Aaron Cresswell har imponert såpass i West Ham-drakten denne sesongen at Manchester City nå vurderer å hente 25-åringen til sommeren. Venstrebacken kom fra Ipswich for 4 millioner pund.
(Sunday Mirror)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere