RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: Manchester Citys James Milner kan få Roma som sin neste arbeidgiver.
ØNSKET: Manchester Citys James Milner kan få Roma som sin neste arbeidgiver. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)
Blir italienske Roma neste stopp for James Milner?

Tysklands og Bayer Leverkusens midtbanespiller Lars Bender har nå blitt et mål for Manchester United i sommerens overgangsvindu, etter at Romas Kevin Strootman har skadet kneet, melder Sunday People.

Vi holder oss i Roma der det italienske laget skal være klare for å gi Manchester Citys James Milner 18,1 millioner pund, inkludert en ukelønn på 100.000 pund for de tre neste årene, for å forlate Etihad Stadium når kontrakten går ut etter sesongen, skriver Daily Star.

Samtidig skal de regjerende seriemesterne være bekymret for sin kvote med engelske spillere, og vurderer å hente Arsenals Jack Wilshere, Evertons Ross Barkley og Aaron Cresswell fra West Ham, hevder Daily Star.

Liverpool-manager Brendan Rodgers vil få en utfordring med å beholde midtbanespiller Jordan Henderson på Anfield, for de har ikke klart å komme til enighet om en ny kontrakt. Sistnevnte skal ha avslått et tilbud om en ukelønn på 80.000 pund tidligere i sesongen, melder Sunday Mirror.

Newcastle vil se Senegals landslagsspiller Moussa Konate i aksjon søndag, fordi de vurderer å legge inn et bud på spissen til FC Sion, skirver Mail on Sunday.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere