RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MANCHESTER: Denne Real Madrid-duoen skal være på vei til Manchester United.
MANCHESTER: Denne Real Madrid-duoen skal være på vei til Manchester United. Foto: Gerard Julien (Afp)

Søndagens Premier League-rykter

Hørte vi riktig? Skal begge disse to til Manchester United?

Første rykte ut er ikke et lite rykte. Gareth Bale skal nå ha uttalt seg om en fremtidig overgang tilbake til Premier League. Ifølge Sunday Mirror, sier Bale at han skal være lyste på en retur til de britiske øyer dersom det rette tilbudet kommer. Louis van Gaal skal ha fått vann i munnen av denne uttalelsen, og Manchester United intensiverer nå jakten på 25-åringen.

Steven Gerrard er allerede klar for LA-Galaxy  til sommeren. Sunday People hevder nå at han kan gå på utlån tilbake til Europa, og da nærmere bestemt Ronny Deilas Celtic. Om dette er fordi Gerrard da får høre «You'll never walk alone» igjen, eller om han faktisk har lyst til å spille fotball for Glasgow-klubben, er usikkert.

Daily Star mener å vite at Danny Ings vil vrake en overgang til Liverpool til sommeren. Han skal i stedet stikke til erkerival, Manchester United, melder avisa.

Det ble mye Manchester United i denne ryktespalten, men det er også der det dukker opp flest rykter, søndag morgen. For Louis van Gaal er ikke fornøyd med bare å hente Gareth Bale og Danny Ings. Den spanske avisen Fichajes skriver søndag at Manchester United har kontaktet Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, for å få til en overgang for portugiseren. Prislappen på Ronaldo skal være omtrent 71 millioner pund.

Paulo Dybala, et kjent navn blant Football Manager-elskerne. Har du ikke hørt om han, bør du lære deg navnet først, som sist. Palermo-spissen er nemlig noe av det hotteste Europa har å by på av spillere for tiden. Palermo-president Maurizio Zamparini bekrefter nå at det har tikket inn et bud på 30 millioner pund for 21-åringen. Om det er nok, eller ikke, er usikkert, men både Arsenal og Manchester United ser på spilleren, skriver Sunday Express.

Sist ut, søndag, er Newcastle. The Magpies er på utkikk etter ny spiss. Løsningen skal visstnok bo i Sevilla, og hete Kevin Gameiro. Franskmannen skal ha imponert speiderne til Newcastle så mye, at klubben allerede nå ønsker å legge inn bud på spilleren. Det er Sunday People som hevder dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere