Søndagens Premier League-rykter

TIL TOTTENHAM: Kevin Wimmer er ifølge Sky Sports klar for Tottenham.

TIL TOTTENHAM: Kevin Wimmer er ifølge Sky Sports klar for Tottenham. Foto: Tobias Schwarz (Afp)

Denne mannen er klar for Premier League-klubb, hevder Sky Sports.

Tottenham har kommet til enighet med Köln om en overgang for midtstopperen Kevin Wimmer, og 22-åringen vil slutte seg til London-klubben i juni. Spurs forsøkte å sikre seg østerrikeren allerede i januar, men lyktes ikke med å låne ut verken Youness Kaboul eller Vlad Chiriches. Duoen vil denne sommeren være plassert på transferlista.
(Sky Sports)

LIVERPOOL NESTE? James Milner kan bli Liverpool-spiller denne sommeren. Foto: David Davies (Pa Photos)

James Milner skal allerede ha bestemt seg for å forlate Manchester City til fordel for Liverpool denne sommeren. Den engelske landslagsspilleren, som også har vært ønsket av Arsenal, er ikke fornøyd med den begrensede spilletiden Manuel Pellegrini tilbyr og håper på bedre tider på Anfield.
(Daily Star)

Real Madrid-keeper Iker Casillas er klar på at klubben bør hente David de Gea fra Manchester United i sommer, selv om det skulle bety en ny periode på benken for ham selv.
(Daily Mail)

Tim Sherwood er sikker på at han kan overtale Christian Benteke til å bli på Villa Park denne sommeren, til tross for interesse fra blant andre Liverpool.
(Talksport)

Villa-manageren håper også at han kan vinne dragkampen om Micah Richards. City-forsvareren har vært på utlån i Fiorentina denne sesongen og er på utløpende kontrakt. Også Liverpool og Newcastle skal være interessert.
(Daily Star)

Charlie Austin ble nylig tatt ut i Englands landslagstropp til kampene mot Irland og Slovenia i juni. Det virker gitt at spissen vil forlate QPR etter nedrykket, og Southampton kan bli neste stopp. Ronald Koeman skal ha blitt imponert over Austin denne sesongen og er villig til å betale 10 millioner pund for hans tjeneste.
(Sunday Mirror)

Som nevnt i lørdagens rykter, kommer Sami Khedira til å forlate Real Madrid i sommer. I et ferskt intervju med Marca bekrefter den tyske midtbanespilleren dette. 28-åringen forteller blant annet at han fikk klar beskjed om at han ikke kom til å få spille flere kamper denne sesongen. Khedira står om noen måneder uten kontrakt, og Juventus er blant klubbene som viser interesse.
(Marca)

Paul Robinson holder det fremdeles gående i Championship-klubben Blackburn. Den tidligere Tottenham-keeperen sier nå at han svært gjerne vil returnere til Leeds når kontrakten hans går ut 1. juli.
(Lancashire Telegraph)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.