*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Raheem Sterling. Foto: Steve Parkin (Afp)

Raheem Sterling er brennhet på overgangsmarkedet.

14.06.15 09:06

Manchester City er neppe fornøyd med en sesong uten titler, og vi kan regne med at penger kommer til å bli brukt i sommer. Ifølge Daily Mirror vil klubben bla opp 150 millioner pund for Raheem Sterling, Paul Pogba og Kevin De Bruyne i løpet av de neste månedene.
(Daily Mirror)

Andre kilder hevder at Sterlings overgangssum kan havne i nærheten av 75 millioner pund, noe som skremmer vekk blant andre Arsenal fra dragkampen. Manchester City kan imidlertid få kamp av Real Madrid og Bayern München.
(London Evening Standard)

Klikk på bildet for å forstørre.

RETUR? Andy Carroll kan være på vei tilbake til Newcastle. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Newcastle er interessert i å hente Andy Carroll tilbake til klubben, men kun med en lønnsmodell som gir utbetaling etter antall kamper spilt. Klubben er nemlig bekymret for spissens skadehistorikk.
(Sunday Times)

Manchester United skal være enig med Hoffenheim om overgangssum for Roberto Firmino, melder ikke alltid like troverdige Talksport. United må ifølge nettsiden ut med i overkant av 13 millioner pund for den kreative midtbanepilleren.
(Talksport)

Old Trafford-klubben skal også ha kommet til enighet med Valencia om en overgang for Nicolas Otamendi. Louis van Gaal må trolig bla opp 25 millioner pund for den argentinske forsvarsspilleren.
(Daily Star)

Som om ikke det var nok, kobles Manchester United også til Ajax-keeper Jasper Cillesen. 26-åringen ses på som en mulig erstatter for David De Gea, som kan være på vei til Real Madrid.
(Daily Mirror)

Micah Richards har vært på utlån til Fiorentina denne sesongen, og kontrakten hans med Manchester City går ut i sommer. Derfor har Tim Sherwood benyttet anledningen til å overtale 26-åringen om å fortsette karrieren i Aston Villa.
(Daily Star)

Sunderland vil betale 2 millioner pund for å hente Carl Jenkinson på lån kommende sesong, men får konkurranse av West Ham, som lånte Arsenal-backen i sesongen som var.
(Newcastle Chronicle)

Roma er på jakt etter en ny spiss, og en av de heteste kandidatene heter Edin Dzeko. Italiensk presse spekulerer i om Adem Ljajic kan gå motsatt vei, men nylig rykket Dzekos agent ut og sa at bosnieren akter å respektere sin kontrakt med Manchester City og at overgangsryktene kun er journalistisk verk.
(Footba-Italia.net)

P.S. Fra om med mandag morgen vil vi igjen følge overgangsvinduet direkte. Det gjør vi helt fram til det stenger. God fornøyelse og god sommer!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag