*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

KLAR: Gareth Bale signaliserer her under lørdagens kamp mot Roma at han vil ha noe eller noen til å komme til seg. Er det en ball? Eller er det kanskje Manchester United? Foto: Paul Crock (Afp / NTB scanpix)

Gareth Bale står klar. Oscar er ikke interessert.

19.07.15 15:17

En ny ving skal være på vei inn til Manchester City. Klubben kommer til å fullføre overgangen til Fulhams Patrick Roberts (18) i løpet av de neste 48 timene, skal vi tro Sunday Telegraph.

Mail on Sunday skriver at Ángel Di María (27) må levere inn en overgangssøknad hvis det skal bli aktuelt for Manchester United å selge til Paris Saint-Germain.

Sunday Mirror spekulerer i om Manchester United har tatt opp igjen interessen sin for Gareth Bale (26). Dette baseres på Louis van Gaals uttalelse fra fredag, om at en «overraskelse» kan være på vei inn til klubbens angrepsledd.

Chelseas Mohamed Salah (23) skal være enig med Roma om å gå på utlån dit, melder Mail on Sunday. Samtidig har Chelsea vist interesse for Romas midtstoppertalent Alessio Romagnoli (20).

Roma skal samtidig ha avfeid Arsenals forespørsler rundt den greske midtstopperen Kostas Manolas (24). Dette hevder Sunday People.

Det er heller ikke en hemmelighet at Chelsea ønsker seg Everton-stopper John Stones. José Mourinho har også bekreftet at ligamesteren har lagt inn bud på 21-åringen.

Et større bud kan være på vei, hevder Sky Sports, selv om Mourinho ikke sier noe om dette til TV-kanalen.

Mer Chelsea: Oscar (23) er ikke interessert i en overgang til Champions League-finalist Juventus. Det sier brasilianeren selv, ifølge London Evening Standard.

Liverpools angripere tiltrekker seg interesse, tross forrige sesongs måltørke. Fabio Borini (24) er ønsket av David Moyes i Real Sociedad, melder Radio Marca Donostia.

Borini-kollega Rickie Lambert (33) kan ende opp i West Bromwich. Birmingham Mail har i alle fall en historie om at The Baggies vurderer å gå for den tidligere Southampton-storscoreren.

Kanskje blir Lambert erstattet av Aston Villas Christian Benteke (24). Den belgiske kraftspissen trengs på Anfield, ifølge Craig Johnston, som har vunnet ligaen fem ganger med de røde.

Johnston sier til Liverpool Echo at Benteke er en ekkel motstander å møte. Klubblegenden har tydeligvis ikke samme oppfatning om Mario Balotelli og co.

En annen tidligere Liverpool-spiss, Andy Carroll (26), er trolig ikke tilbake på banen for West Ham før i oktober, rapporterer Sunday Telegraph. Carroll har vært kneskadd i lang tid, og har ikke spilt fotball siden februar.

Tottenham forbereder et bud på 15 millioner pund for den ettertraktede West Brom-angriperen Saido Berahino (21), påstår Sunday People.

Aston Villa skal også være på jakt etter en ny spiss. Tim Sherwood er klar til å by sju millioner pund for Bournemouths Callum Wilson (23). Opplysningene er fra Sunday Express, som mener budet kommer i løpet av den nærmeste uka.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

OMSVERMET: Målgarantisten Charlie Austin. Sist sett som spiss hos nedrykkslaget Queens Park Rangers. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

Sunday Mirror hevder samtidig at Aston Villa kommer til å bruke en god del av de 32,5 millioner pundene de får inn ved et salg av Christian Benteke på en annen spiss. QPRs og Englands Charlie Austin (26) skal være hovedmålet.

Star on Sunday påpeker at Newcastle og Leicester også er ute etter Charlie Austins underskrift.

Til slutt i denne runden med oppdateringer rundt Premier League-lagene, så tar vi med at Crystal Palace er villig til å gi ti millioner pund for en ny midtstopper.

Manager Alan Pardews utpekte kjøpsobjekt er kapteinen til både Swansea og det walisiske landslaget, Ashley Williams (30), ifølge Sunday People.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.