*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

MANCHESTER UNITED skal være ute etter Gareth Bale. Foto: Paul Crock (Afp)

Manchester United gir ikke opp Gareth Bale.

Søndagens rykter starter i Manchester.

Manchester United ønsker ikke å gi opp jakten på Real Madrids Gareth Bale. Det til tross for at Bale skal ha en prislapp på hele 86 millioner pund. (Sunday Express)

Southampton er ute etter Barcelona-vingen Adama Traore. 19-åringen har vært koblet med Liverpool denne sommeren, men kan nå havne litt lenger sør i England. Det skal være snakk om en låneavtale for stortalentet. (Metro)

Lyon nærmer seg et kjøp av Manchester Uniteds høyreback Rafael. Brasilianeren, som har slitt med skader og spilletid hos Louis van Gaal, vil koste franskmennene rundt syv millioner pund. (Le Parisien)

Sunderland er i samtaler med Rubin Kazans Yann M'Vila. 25-åringen skal nå stå øverst på ønskelisten til Dick Advocaat. Om M'Vila går til Sunderland, vil det være mye spenning rundt overgangen. Spilleren har nemlig vært koblet med flere av de største klubbene i England tidligere, og det er derfor litt overraskende at det er nettopp Advocaat som stikker av med midtbanespilleren. (Sunderland Echo)

N'Golo Kante skal på det nærmeste være klar for Leicester City. 24-åringen kommer fra Caen, og har en prislapp på litt under seks millioner pund. Leicester signerer spilleren for fire år. Han har vært jaktet av blant annet West Ham tidligere i sommer. (Daily Mail)

Leicester er også i samtaler med Chiles landslagsspiller Charles Aranguiz. 26-åringen, som kommer fra Internacional, vil bli tidenes dyreste Leicester-spiller. Prislappen hans er nemlig på hele 10,5 millioner pund. (Sky Sports)

Leroy Fer rykket ned med Queens Park Rangers forrige sesong. Sesongen før rykket han ned med Norwich. Nå ønsker tydeligvis Sunderland også å rykke ned. Klubben har nemlig sett seg ut Fer som en perfekt signering på midtbanen, og forsøker nå å få til et lån av spilleren. (Sun on Sunday)

Alan Pardew har allerede hentet sin tidligere spiller, Yohan Cabaye, til Crystal Palace. Nå er det Fabricio Coloccini som står på ønskelisten. Argentineren var en viktig del av Newcastle-laget til Pardew, og Crystal Palace-sjefen ønsker derfor å hente han til Selhurst Park. (Daily Mail)

Samtidig skal Crystal Palace og Stoke være i kamp om å signere Juventus-angriperen Fernando Llorente. Llorente har blitt koblet med blant annet Real Madrid tidligere i sommer. Prislappen på spanjolen skal være på rett over åtte millioner pund. (Tuttosport)

Yohan Gourcuff ble sluppet gratis av Lyon etter forrige sesong. Arsenal skal nå være i forhandlinger med franskmannen. (BeIN)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.