*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: John Stones (t.h.) ble forsøkt kjøpt av Chelsea i sommer. Nå skal Arsenal være interessert i midtstopperen. Her er han i duell med Manchester Uniteds Wayne Rooney. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)

Premier League-rival vil hente John Stones.

29.11.15 08:36

Det antas at Pep Guardiola ser på Manchester City-jobben som et meget reelt alternativ kommende sesong. Det var imidlertid ingen overraskelse at Bayern-treneren avslo å kommentere ryktene på en pressekonferanse i helgen.
(Sunday Telegraph)

Ifølge Daily mail er imidlertid Guardiola mer interessert i å ta over Manchester United dersom han skal til Premier League.
(Daily Mail)

Klikk på bildet for å forstørre.

UNITED-RETUR? Nok en gang spekuleres det i om Cristiano Ronaldo nærmer seg en retur til Manchester United. Foto: Sergei Supinsky (Afp)

Spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldo og en eventuell retur til Manchester United har pågått siden portugiseren forlot klubben. Nå hevder britiske medier at portugiseren er klar for å returnere til Old Trafford - selv hvis Paris Saint-Germain kommer på banen med et enda bedre tilbud.
(Sunday Mirror)

Jamie Vardys prislapp har skutt i været etter Leicester-spillerens fenomenale start på sesongen. Nå antas det at interesserte klubber, som Chelsea og Manchester City må ut med over 30 millioner pund dersom de ønsker å sikre seg Vardys tjenester.
(Independent)

Lionel Messi blir stadig koblet til en overgang til Premier League, men foreløpig lever argentineren godt i Barcelona. Manchester City-stopper Martin Demichelis sier han mer enn gjerne tar imot landsmannen på Etihad, men legger til at det ville nok de fleste andre også gjort.
(Manchester Evening News)

I sommer mislyktes Chelsea i jakten på John Stones. Everton nektet å selge stopperen selv da José Mourinho slengte over 30 millioner pund på bordet. Nå vil Arsenal kaste seg inn i kampen om 21-åringen, og Wenger skal ikke la seg skremme av prislappen. Til tross for sitt rykte som noe forsiktig på overgangsmarkedet, har franskmannen de siste årene vist at han ikke er redd for å gjøre store kjøp. Mesut Özil og Alexis Sanchez kom til klubben for helholdsvis 42 og 30 millioner pund.
(Sunday Mirror)

Samtidig er det ville spekulasjoner om at Stones har begynt å lære seg spansk og at en overgang til Barcelona er mer aktuelt enn til en rivaliserende Premier League-klubb.
(The Sun)

Saido Berahino gikk i en kortvarig streik da han ikke fikk forlate West Bromwich i sommer. 22-åringen er fremdeles ettertraktet, og Tottenham skal være villig til å tilby 25 millioner pund + Andros Towsend for spissens tjenester.
(Daily Star)

West Ham viser igjen interesse for å signere den Inter Milan-backen Danilo D'Ambrosio etter at klubben mislyktes i jakten på 27-åringen i sommer. D'Ambrosio har kun startet to kamper for Serie A-lederen denne sesongen.
(Football Italia)

Jurgen Klopp avviser at det finnes noen avtale eller klausul som hindrer ham i å hente spillere fra gamleklubben Borussia Dortmund. Liverpool-manageren ryktes å være interessert i å hente både Marco Reus og Mats Hummels, verdsatt til henholdsvis 31,5 millioner pund og 24,5 millioner pund.
(Sunday People / Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.