*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

PÅ ØNSKELISTA: Minst én av disse tre håper Louis van Gaal å hente til Old Trafford til sommeren. Fra venstre: Gareth Bale, Neymar og Cristiano Ronaldo. Foto: Montasje (AFP)

Her er Louis van Gaals ønskeliste.

Louis van Gaal har hittil ikke overbevist mange i Manchester United, selv om laget bare er tre poeng bak Leicester på topp i Premier League, og mot West Ham på lørdag ble laget pepet ut av egne fans. Men klubben står bak sin lavtflyvende hollender, og kommer ikke til å kjempe om Pep Guardiolas underskrift når hans kontrakt med Bayern München løper ut etter sesongen. (The Guardian)

Rivalene i Manchester City kan imidlertid være interessert i Pep Guardiola, selv om det nødvendigvis måtte bety at Manuel Pellegrini må finne seg noe nytt å gjøre. (The Guardian)

Og siden van Gaal visstnok får bli i Manchester United, skal han få smått utrolige 200 millioner pund å handle for til sommeren. (The Sun)

Det setter fart i ryktene om en ellevill ønskeliste, og Manchester United skal visstnok hente minst én av verdens desidert beste spillere. På lista finnes navn som Real Madrid-duoen Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, samt Barcelonas Neymar. (Daily Mirror)

Hva så med stakkars Chelsea? Vel, londonlaget har satt Antoine Griezmann høyt oppe på ønskelista. Atletico Madrids franskmann har en oppført pris på 25 millioner pund. (Daily Mirror)

Gary Neville har inntatt sjefsstolen i Valencia, og har bedt sin nye klubb om å gjøre alt for å sikre seg Leicester-sensasjonen Jamie Vardy. (Daily Star Sunday)

David Moyes er akkurat ferdig med sitt spanske eventyr i Real Sociedad, og kan komme til å vende tilbake i Premier League som erstatter for svært utsatte Garry Monk i Swansea. (Sunday Mirror)

Newcastle trenger desperat poeng, og vurderer QPRs Matt Phillips som en mann som kan skaffe dem nettopp det. Også Tottenhams Andros Townsend er på radaren hos The Magpies. (The Sun)

Evertons 21 år unge spiss Gerard Deulofeu sier at han ønsker å bli værende på Goodison Park i flere år fremover, på grunn av den positive innflytelsen manager Roberto Martinez har på karrieren hans. (Mail on Sunday)

Mens Tottenham-manager Mauricio Pochettino sier at han vil bygge et lag for fremtiden rundt keeper Hugo Lloris. (London Evening Standard)

Arsenal er med i kampen om PSG-vingen Lucas Moura, og kan komme til å legge 30 millioner pund på bordet for å sikre seg 23-åringen som også Manchester United er interessert i. (Buzzsport/Metro)

Og helt til slutt kan vi melde om at Liverpool-manager Jürgen Klopp avslører at han har mottatt en gratulasjon fra sir Alex Ferguson, etter en imponerende start på tilværelsen på Anfield. (Liverpool Echo)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag