*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

LUIS SUAREZ er en omstridt fotballspiller, men det hindrer ikke den mest ettertraktede manageren i Europa fra å ønske uruguayaneren til sitt lag. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)

Er han virkelig på vei tilbake til Premier League?

20.12.15 18:50

Det er søndag og kun få dager til det herlige juleprogrammet sparkes i gang i Premier League. Og best av alt: Det er under to uker til neste overgangsvindu!

Helt fram til det åpnes for overganger i europeisk ligafotball igjen, serverer vi selvfølgelig daglige rykter i vår tradisjonsrike spalte.

I dag begynner vi kanskje i det mer spekulative hjørnet, der Daily Star hevder den ettertraktede Bayern München-treneren Josep Guardiola har dyrt premiss til sin neste arbeidsgiver.

Tabloidavisa hevder Guardiola krever at hans neste klubb kjøper storscorer Luis Suárez (28) fra Barcelona. Det skulle i så fall bety et mulig gjensyn på balløya med en av Premier League-historiens mest kontroversielle skikkelser, altså.

Det spørs om tilhengerne til Liverpools rivalklubber, Manchester United, Chelsea og Manchester City, er like positive til en Guardiola-ansettelse om dette stemmer.

Karim Benzema (28) kobles også til Premier League på nytt. Det er ikke mer enn noen måneder siden sist, nærmere bestemt mot slutten av forrige overgangsvindu, Real Madrid-spissen ble heftig lenket til Arsenal.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

FØLGES MED ARGUSØYNE: Real Madrid-stjernen Karim Benzema. Foto: Pierre-philippe Marcou (Afp / NTb scanpix)Nå skal det være Chelsea og Manchester City som følger den utpressingssiktede franske stjernen nøye. Daily Mail er kilden til dette, og tilføyer at Benzema har antydet at han er åpen for å forlate Santiago Bernabéu allerede i vinter.

Atlético Madrids Diego Simeone seiler opp som en sterk kandidat til å bli Chelsea-manager når nyansatte Guus Hiddinks avtale løper ut etter sesongslutt. Ifølge Sunday Express har samtaler mellom partene pågått den siste måneden.

Eks-manager José Mourinho har allerede fått et tilbud om ny jobb i italienske Roma, men har ifølge The Independent takket nei. Dette fordi han skal være fast bestemt på å bli Manchester Uniteds neste manager.

Også BBC Radio 5 har omtalt kontakten mellom Roma og Mourinho.

Nedrykksplasserte Swansea kan ende opp med å ansette José Mourinhos mangeårige assistent, José Morais, for å fylle tomrommet etter den sparkede manageren Garry Monk. Dette opplyser The Sun.

Aston Villa og relativt nyansatte Remi Garde greide heller ikke i går å skaffe seg sin andre seier i Premier League. Men det ble riktignok poengdeling borte mot bunnkollega Newcastle.

Sunday Telegraph kan fortelle at Garde forbereder et bud på 6,5 millioner pund for Everton-angriperen Steven Naismith (29). I tillegg har Villa speidere ute for å finsiskte Gent-spissen Laurent Depoitre (27), skriver Birmingham Mail.

Arsenal sliter, som vanlig, med mange skader. Denne sesongen har haltende midtbanespillere vært det største problemet for Arsène Wenger. Derfor forbereder franskmannen nå et bud på Inters leiesoldat Marcelo Brozovic (23), skal vi tro Metro.

Brentford hører ikke til Premier League, men noen av spillerne klubben har lånt inn eies av lag på det øverste nivået. Championship-klubben fra Hounslow vil gjerne å forlenge avtalene med John Swift (20) fra Chelsea og Liverpools Sergi Canós (18), melder Get West London.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag