*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

MANCHESTER: Pierre-Emerick Aubameyang (t.h.) kobles med Manchester United. Foto: Ralph Orlowski (Reuters)

Manchester United ryktes å skulle ut på storhandel.

Pep Guardiola tar over Manchester City fra i sommer. Ifølge Daily Star, ønsker han da å ta med seg sin 23 år gamle venstreback, David Alaba, fra Bayern Munchen. Backen regnes som en av verdens beste backer, og med to år igjen av kontrakten, forventes prislappen hans å være på rundt 40 millioner pund.

Lta Sport Press i Italia tror det kan komme flere store overganger til Premier League sommeren 2016. De melder nemlig at dersom José Mourinho tar over Manchester United etter Louis van Gaal, ønsker portugiseren å hente Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain. 28-åringen kan komme til å koste over 35 millioner pund.

Og de røde fra Manchester gir seg ikke der. Skal vi tro Daily Mail, er Dortmunds toppscorer, Pierre-Emerick Aubameyang, også på listen over spillere som er ønsket. Drotmund-angriperen har vært strålende denne sesongen, og Old Trafford-klubben vurderer å slenge hele 70 millioner pund på bordet for å sikre seg den lynkjappe spissen.

Premier Leagues store gjennombrudd denne sesongen, står Riyad Mahrez for. Leicester-spilleren har herjet med motstanderne. Det har skapt interesse fra flere storklubber. De to siste lagene som slenger seg inn i kampen om vingens signatur, er Manchester City og Borussia Dortmund, melder franske Le Beteur.

Kinesiske klubber har hentet blant annet Ramires, Jackson Martinez og Alex Teixeira i januar. Til sommeren kan det skje flere store overganger. Marouane Fellaini skal være en av spillerne som er ønsket i den kinesiske ligaen, skriver Daily Star.

Liverpool har signert ny kontrakt med Simon Mignolet. Det hindrer ikke Jürgen Klopp i å se seg om etter ny målvakt. En spiller han likevel kan glemme, er Marc-Andre ter Stegen, i Barcelona. 23-åringen skal, ifølge Mundo Deportivo, ha uttalt at han ikke ønsker seg til Liverpool i sommer.

Harry Kane ser ikke ut til å ønske seg bort fra Tottenham. The Sun skriver at angriperen har troen på at dagens Tottenham-lag kan blir like gode som det Manchester United var på 90-tallet. Han synes nemlig at den unge troppen minner stort om de rødes velkjente «Class of 92».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag