Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

TIL CHELSEA?: Edinson Cavani.
TIL CHELSEA?: Edinson Cavani. Foto: Szwarc Henri/abaca (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Chelsea snuser på uruguayansk superspiss.

Spisskrisen i Chelsea skal, ifølge Daily Express, ha gjort at London-klubben vurderer å legge hele 50 millioner pund på bordet for på signere seg Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain. 31-åringen fra Uruguay skal også ha interesse fra klubber i Kina, skriver den engelske avisen.

Chelsea skal også være veldig interesserte i å signere Callum Wilson fra Bournemouth, skriver Daily Mirror. Eddie Howes klubb skal uansett ikke være spesielt interessert i å selge. Bournemouth er nemlig i ferd med å sende Jermain Defoe på lån til Rangers, mens nyervervelsen Dominic Solanke er ute med en skade, skriver avisen.

Det italienske nettstedet CalcioMercato skriver at Manchester United skal være villige til å betale utkjøpsklausulen i kontrakten til den greske stopperen Kostas Manolas. De hevder at utkjøpsklausulen i Roma-stopperens kontrakt lyder på 37.5 millioner euro.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

En midtstopper som kan ryke for Manchester United er Eder Militão. Marca hevder nemlig at Real Madrid følger tett med på utviklingen rundt den brasilianske forsvarsspilleren, som til daglig spiller i Porto.

Joachim Andersen er enda en forsvarsspiller det ryktes mye om, og ifølge hans far og agent skal flere storklubber i Italia og England ønske ham. FootballItalia siterer danske Ekstra Bladet på at blant andre Tottenham skal være interessert i å sikre seg Sampdoria-forsvareren.

Det virker som overgangen til Brahim Díaz fra Manchester City til Real Madrid kun er et spørsmål om tid. Den spanske radiokanalen Cadena COPE skriver at Madrid planlegger å presentere supertalentet på Santiago Bernabéu allerede på førstkommende mandag.

Daily Mail hevder at Newcastle har kastet seg inn i kampen om Mario Balotelli. Den kontroversielle italienske spissen har fått beskjed at Nice ønsker at han forlater klubben, og har den siste tiden blitt koblet med en overgang til Marseille.

Italienske Corriere dello Sport skriver at West Ham ønsker å sikre seg Antonio Candreva fra Inter. Manuel Pellegrini skal, ifølge den italienske avisen, ønske å forsterke seg i angrep grunnet skader, og har pekt seg ut den italienske landslagsspilleren.

Gianluca Mancini skal være ønsket av Everton, skal vi tro Daily Mirror. Forsvareren, som til daglig spiller for Atalanta, skal også stå på ønskelisten til Inter og Roma i Serie A.

The Sun hevder at Fulham ønsker å styrke spissplassen i januar, og snuser på Divock Origi fra Liverpool. Claudio Ranieri skal være villig til å betale 15 millioner pund for å sikre seg angriperen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!