*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

VIL BORT: Robin van Persie er forberedt på å si fra seg en lojalitetsbonus på ti millioner pund for å kunne forlate Manchester United til sommeren Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Robin van Persie vil si fra seg bonus for å forlate United.

Tottenham skal være klare til å gi James Milner en vei ut av Manchester City, melder The Sun. City har fremdeles ikke tilbudt 28-åringen en ny kontrakt.

Robin van Persie er forberedt på å si fra seg en lojalitetsbonus på ti millioner pund for å kunne forlate Manchester United til sommeren, skriver Sunday Mirror. Det blir antydet at italienske Juventus er en mulig destinasjon for den 31 år gamle nederlandske spissen.

Manchester United sier på sin side at de vil la van Persie dra, men bare hvis de klarer å signere Paris St-Germains Edison Cavani, melder Sunday People.

Flytter vi oss til Frankrike, Paris og PSG kan vi melde at klubben vurderer å legge 41,5 millioner pund på bordet for Chelseas Oscar, forteller Sunday Telegraph. Barcelona og Monaco er også interesser i den 22 år gamle brasilianeren.

Newcastle får kamp av Arsenal om å signere Loic Remy fra QPR til sommeren. Den franske spissen har scoret mål i løpet av sin utlånsperiode hos Newcastle, men Arsenal tror de kan sikre seg 27-åringen for åtte millioner pund, melder Sunday People.

The Gunners har også troen på å kunne hente Real Madrids Alvaro Morata når overgangsvinduet åpner, skriver Metro. Arsenal må trolig ut med 25 millioner pund for å hente den 21 år gamle spanjolen.

Agenten til Atletico Madrid-spiller Arda Turan har tonet ned spekulasjonene for en kobling mellom Arsenal og 27-åringen, skriver Sunday Express.

Avslutningsvis tar vi med at både Inter Milan og Valencia er på jakt etter Manchester Uniteds Javier Hernandez, forteller Sunday People. 25-åringen har kun startet fire seriekamper denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.