Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: Atlético Madrids Jorge "Koke" Resurrección Merodio (t.v.) sier at det ikke er aktuelt å dra til Manchester United.

ØNSKET: Atlético Madrids Jorge "Koke" Resurrección Merodio (t.v.) sier at det ikke er aktuelt å dra til Manchester United. Foto: Stringer (Reuters)

Glem det, David Moyes!

Manchester United-manager David Moyes planlegger å hente inn Southamptons Adam Lallana og Luke Shaw, som en del av oppbygningen av et nytt lag på Old Trafford, hevder Sunday Express.

Samtidig ser det ut til at Moyes kan glemme signaturen til Atlético Madrids Koke, som skal ha sagt at han ikke har noe interesse i å reise til Manchester, melder Sunday Express.

Før vi forlater Manchester tar vi også med at Citys Micah Richards ikke kommer til å skrive under på en ny kontrakt, fordi han ønsker å forlatet Manchester City denne sommeren, påstår Daily Star Sunday.

En annen som er klar for et klubbskifte er Chelseas Demba Ba. 28-åringen er fast bestemt på at han vil forlate Stamford Bridge når overgangsvinduet åpner, forteller The People.

Valencia-spiller Aly Cissokho har vært på lån hos Liverpool denne sesongen, og det har skapt interesse for franskmannen. Både AC Milan og Inter Milan ønsker ham til Italia, samtidig som Valencia ikke har noen fremtidsplaner for 26-åringen, sier Inside Futbol.

Sunderlands Emanuele Giaccherini tenker på en retur til Italia, og skal være koblet til både Fiorentina og Genoa, hevder Sky Sports.

Avslutningsvis tar vi med at West Ham-manager Sam Allardyce skal ha vært i Tyskland for å forhøre seg om Nurenberg-spiss Josip Drmic, melder Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.