*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

JAKTES: Paul Pogba er ønsket hos Manchester United. Foto: Franck Fife (AFP)

Kan dette bli United-fansens nye yndling?

Hviledagen starter på Old Trafford, der Manchester United igjen kaster sine øyne på Juventus' franske juvel Paul Pogba. 21-åringen, som er verdsatt til 60 millioner pund av Juventus, skal visstnok ha hatt seriøse samtaler med David Moyes om en overgang før skotten fikk sparken, og nå vil Louis van Gaal videreføre samtalene. (Sunday Express)

Didier Drogba tilbake i Chelsea-drakt? Ikke umulig, skal vi tro ryktespaltene, som hevder at ivorianeren gjør en overgang til londonklubben i løpet av sommeren. (Sunday Mirror)

Managerrykter har nesten blitt like hete poteter som spillerrykter, og vi slenger oss på: Kanskje kan vi forvente oss et nederlandsk innrykk i Premier League etter Manchester Uniteds ansettelse av Louis van Gaal? Southampton ønsker i hvert fall en samtale med 51 år gamle Ronald Koeman, og hollenderen er favoritt til å overta etter Mauricio Pochettino, som har dratt videre til Tottenham. (Mail on Sunday)

Hvor drar Brede Hangeland? Et alternativ kan være Stoke, ettersom manager Mark Hughes rapporteres å være interessert i nordmannen som ble løst fra kontrakten i Fulham sist uke. (Sunday Sun)

Manchester City vil betale 25 millioner pund for å hente inn Real Madrids Pepe som stoppermakker til kaptein Vincent Kompany. (Daily Star Sunday)

Newcastle har blitt med i jakten på underskriften til Hull-kaptein Curtis Davies. De er ikke alene: Sunderland og Everton ønsker seg også 29-åringens tjenester. (Sunday Mirror)

Også har du Gareth Barry, da, som ble løst fra kontrakten med Manchester City. Det er klubber som vil ha ham, også. Everton, for eksempel, som imidlertid kan få kamp fra QPR og Stoke. (Daily Star Sunday)

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Klikk på bildet for å forstørre.

TIL ENGLAND? Pepe vant Champions League-gull sammen med Gareth Bale og Real Madrid i år. Kan han gjenta suksessen dersom det blir en overgang til Manchester City? Foto: Andres Kudacki (AP)


Påtroppende Manchester United-manager, allerede hyppig nevnte Louis van Gaal, har snakket ut om sin beundring av Arturo Vidal i Juventus. Andre klubber som Real Madrid, Barcelona og Chelsea er interessert i 27-åringen fra Chile, men kanskje vi får se både Vidal og Pogba inn portene på Old Trafford denne sommeren? (Mail on Sunday)

Carlos Vela var Arsenal-spiller fra 2005 til 2011, uten å spille så mange kamper fordi han stort sett var på utlån til andre lag. Deriblant Real Sociedad, som han til slutt havnet permanent i, og som Arsenal nå vil hente ham tilbake fra. Forhåpentligvis for å spille mer for Arsenal enn andre, denne gangen. (Sunday Sun)

Og det var det for i dag. Vi avslutter med å nevne at Nice-keeper David Ospina kan være interessant for Arsenal, avhengig av hvordan han presterer for Colombia under Fotball-VM. Ikke noe press der, altså. (Sunday Mirror)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.