*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: Nederlands forsvarspiller Daley Blind er ønsket av Manchester United. Foto: Lluis Gene (Afp)

Flere nederlendere kobles til Manchester United.

15.06.14 09:03

Manchester United ser på muligheten for å kapre Ajax sin venstreback Daley Blind, melder Daily Mirror. Ifølge avisen skal United vurdere å legge inn et bud på 12 millioner pund etter at 23-åringen imponerte for Nederland i åpningskampen i VM mot Spania.

Louis van Gaal har også en Bayern München-duo på ønskelisten til Manchester United. Både Bastian Schweinsteiger og Arjen Robben skal være ønsket på Old Trafford, selv om sistnevnte tidligere har uttalt at det ikke er aktuelt med en overgang til United, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ:Manchester United vurderer bud på Arsenal-kapteinen.

Vi hopper videre til London der Chelsea vil hente to Real Madrid-spillere. Luka Modric og Raphael Varane er spillerne det skal være snakk om, forteller Daily Star. Samtidig skal brasilianske Ramires være aktuell for å gå den andre veien.

Chelsea har også funnet en potensiell nysignering i Russland, for ifølge Metro skal de vurdere å legge penger på bordet for CSKA Moskvas forsvarspiller Georgi Schennikov. Avisen melder samtidig om at Chelsea nå har gitt helt opp å hente Southamptons Luke Shaw.

Arsenal vurderer et bud på fem millioner pund for Liverpools Pepe Reina, melder Daily Mail. Arsene Wenger prøvde å hente den spanske målvakten for fire år siden, og da var budet på rundt 20 millioner pund.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag