*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

UNITED: Arturo Vidals fremtid ser mer og mer ut til å ende i Manchester United. Foto: Martin Bernetti (Afp)

Nå gjør Juventus seg klar for salg av Arturo Vidal.

13.07.14 09:11

Søndagens rykter starter med et brak. Juventus skal visstnok ha lagt inn et bud på 20 millioner pund på Paulinho. De skal ønske å få brasilianeren på plass, for å åpne dørene for Arturo Vidals overgang til Manchester United, melder Sunday Telegraph.

Samtidig går ryktene om at United har fått bud akseptert på 32 millioner pund for chileneren. Kanskje det blir fortgang i denne overgangsagaen nå?

En annen som lenge har vært ønsket av Manchester United er Angel di Maria. Ifølge Sunday Express har argentineren nå likevel valgt å avslå Uniteds tilbud, til tross for en påstått ukelønn på 150.000 pund.

Å avslå å dra til United gjorde også Arjen Robben etter å ha vunnet bronse med Nederland lørdag. Louis van Gaal sier dørene er åpne på Old Trafford om Robben skulle ønske seg dit, men angriperen skal ha takket høfflig nei.

Selv om Chelsea skal ha meldt seg på i kampen om Sami Khedira, virker det nå som at Arsenal drar overgangen i land. Arsenal skal være helt i sluttfasen når det gjelder signeringen av tyskeren. Stan Collymore melder dette på Twitter. Ifølge Metro er prislappen på drøye 24 millioner pund.

Caughtoffside har våknet igjen, etter å ha vært rolige på ryktefronten lørdag. Søndag melder de at Liverpool vurderer et bud på Romelu Lukaku. Merseyside-klubben er villige til å betale 26 millioner pund for Chelsea-angriperen.

Ryktebørsen meldte lørdag at Newcastle var interessert i Monacos Emmanuel Riviere. Søndag øker intensiteten på de ryktene. En avtale virker å være like rundt hjørnet, melder Sunday Mirror.

Sime Vrsaljko spiller til vanlig i Genoa. Både AC Milan og Arsenal skal ha ønsket seg backen, men Milan skal nå ha trukket seg ut av avtalen. Det åpner dørene for en overgang til Arsenal, kan Talksport fortelle.

Mer Manchester United. Klubben har allerede solgt Aleksaner Buttner til Dinamo Moskva. Søndag er det Wilfried Zaha som skal være ønsket av den russiske klubben. Sun on Sunday forteller denne historien.

Lazar Markovic skal ha tatt farvel med Benfica-fansen på Facebook lørdag kveld. Han forventes å gjennomføre medisinsk test i Liverpool søndag eller mandag.

Chelsea har vært ute etter Paul Pogba en god stund. Den overgangen skal visstnok ha strandet. Nå kan Sunday Express fortelle at Javier Pastore i stedet kan ende opp hos de blå fra London. PSG-spilleren skal bli rimeligere enn Pogba. Juventus ønsket nemlig hele 60 millioner pund for franskmannen.

Sist, men absolutt ikke minst: Eliaquim Mangala ser endelig ut til å signere for Manchester City. BBC melder søndag at klubbene skal være så godt som enige om overgangssum for franskmannen. Dermed ser det ut til at Mangala og Vincent Kompany vil danne et av verdens beste stopperpar for de lyseblå fra Manchester.

Det dukker stadig vekk opp nye rykter. Du følger overgangsvinduet live her.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag