*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

FORSVINNER: Mye tyder på at Marco Reus ikke spiller i Borussia Dortmund om et år. Foto: Odd Andersen (Afp)

Marco Reus kan blir Premier League-spiller.

07.09.14 09:29

Marco Reus var et navn som stadig dukket opp i ryktespalten gjennom sommeren. Selv om overgangsvinduet er over, forsvinner likevel ikke ryktene rundt Reus og en overgang til Premier League. Både Manchester United og Liverpool har tidligere vært interessert i tyskeren, men skal vi tro Daily Star, er det Arsenal og Manchester City som nå er i førersetet til å sikre seg Borussia Dortmund-spillerens signatur. En overgang er forventet å koste 250 millioner kroner.

Albert Rusnak er en slovakisk ungutt, som er utlånt fra Manchester City til den nederlandske klubben SC Cambuur. Der har han imponert så mye at Sky Sports hevder å vite at det finnes interesse fra storklubber, både i Nederland og i England, for 20-åringen.

Victor Valdés har vært uten kontrakt siden i sommer, og er enda ikke klar for noen ny klubb. Guillem Balagué har tidligere sagt at han kan være aktuell for Liverpool i løpet av høsten. Søndag slenger lokalavisen Liverpool Echo seg på. Valdés og Liverpool skal være nær en avtale, og mye tyder nå på at han blir Liverpool-spiller dersom han blir frisk nok til å bestå den medisinske testen.

Harry Redknapp var ikke like aktiv på Deadline Day i år som tidligere år. Han virker ikke helt fornøyd med seg selv, og ser seg dermed om etter flere overganger i nær framtid. Hugo Almeida kan være en av spillerne på vei inn på Loftus Road. Almeidas kontrakt med Besiktas gikk ut i sommer, og Sunday Mirror forklarer at QPR har vist interesse for portugiseren.

Ifølge Telegraph er ikke det foregående overgangsvinduet unikt, når det gjelder Manchester United og stjernekjøp. Avisen sier at på grunn av klubbens nye draktsponsoravtale med Adidas, ønsker de å kjøpe «en Luis Suarez hvert eneste år».

José Mourinho fikk også tak i stjernespiller på stjernespiller i sommer. Atlético Madrid fikk gjennomgå hardest, men én spiller forteller til Sky Sports at han droppet en lukrativ avtale i Chelsea for å spille mer fotball for «los rojiblancos». Midtbanespilleren Tiago skal nemlig ha avslått Chelseas forsøk på å signere han.

Chelsea-keeper Thibaut Courtois og Manchester City-keeper Joe Hart skal begge være nær ved å skrive nye kontrakter med sine klubber. The Times skriver at Courtois kan forvente en lønn på 800.000 kroner i uka. Hart forlenger med fem år, skal vi tro Daily Telegraph.

Manuel Pellegrini har innsett at Manchester City trenger flere britiske spillere. Blikket er dermed vendt mot Southamptons Jay Rodriguez, skriver The Sun.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.