Søndagens Premier League-rykter

LIVERPOOL: Gonzalo Higuaín linkes til Liverpool.

LIVERPOOL: Gonzalo Higuaín linkes til Liverpool. Foto: Carlo Hermann (Afp)

Kan Gonzalo Higuaín være redningen for Brendan Rodgers?

Brendan Rodgers skal ikke være fornøyd med at Liverpool sliter med å score mål. Mario Balotelli har ikke klart å score de avgjørende målene i ligaen så langt i sesongen, og skal vi tro det spanske nettstedet fichajes.net, står Napoli-spiller Gonzalo Higuaín øverst på Rodgers' ønskeliste. Budet fra Liverpool, som skal komme i januar, ligger på litt over 30 millioner pund.

José Mourinho har fått en strålende start på sesongen med Chelsea, men portugiseren ser likevel etter mulige forbedringer. Evertons høyreback Seamus Coleman kan bli London-klubbens neste høyreback, om Sun on Sunday får rett.

Marco Reus blir heitere og heitere på overgangsmarkedet. Søndag forteller Daily Star leserne sine at tyskeren nekter å skrive ny kontrakt med hans nåværende klubb, Dortmund. Det er gode nyheter for Manchester United, Arsenal og Liverpool, som alle skal være ute etter 25-åringen.

Andy Carroll har blitt solgt i et januarvindu før, og nå kan det skje igjen. Den gang, i 2011, gikk han for svimlende 35 millioner pund, da han byttet klubb fra Newcastle til Liverpool. Om West Ham får like mye for angriperen når vi passerer nyttår er tvilsomt, men Mail on Sunday hevder i alle fall å vite at engelskmannen er til salgs.

Manchester City har lenge vist interesse for Evertons Ross Barkley. Sun on Sunday melder søndag at interessen for Barkley har kjølnet litt, og de lyseblå vurderer i stedet Juventus sin stjernespiller Paul Pogba som fremtidig arvtaker for Yaya Touré.

Valencia har imponert mange denne sesongen, og mest av alt har kanskje Paco Alcacer imponert. Det har Tottenham lagt merke til. London-klubben ønsker å benytte seg av Alcacers utkjøpsklaussul på drøye 15 millioner pund i januar, melder Sunday Mirror.

Arsenal ser også mot Spania for forsterkninger. Malagas Vitorino Antunes skal stå høyt på Arsene Wengers ønskeliste. 27-åringen kan bli Arsenal-spiller allerede i januar, skriver Sunday Express.

Nå er det snart bare tre måneder til overgangsvinduet åpner. Er det rart det kryr av rykter?


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.