Søndagens Premier League-rykter

HVA? Skal en 15-åring erstatte Santi Cazorla i Arsenal?

HVA? Skal en 15-åring erstatte Santi Cazorla i Arsenal? Foto: (REX / All Over Press)

Marco Reus, Santi Cazorla og Martin Ødegaard på flyttefot.

Det er litt av hvert som dukker opp i ryktespaltene denne søndagen.

Først og fremst hevdes det at Martin Ødegaard (15) nå er på vei til Arsenals treningsfelt, og Daily Mail mener londonklubben og Manchester United sitter med gode kort på hånda i forhandlingene om å hente Strømgsgodset-juvelen.

Dette kan du lese mer om her!

Samtidig tolker Sunday Express det dithen at Ronny Deila føler seg trygg på at han kan få ordnet en Ødegaard-overgang til Celtic, tross interessen fra betydelig større klubber over hele Europa.

Det Deila uttaler til avisen er vel snarere at køen av interesserte klubber er lang, og at han vet hva som skjer rundt Ødegaard på grunn av kontaktene sine i Drammen. Han tilføyer at Celtic vil gjøre et forsøk på å hente tenåringsvidunderet, hvis det åpner seg en sjanse for å gjøre det.

Men for å rette konsentrasjonen tilbake til Premier League, rykker vi tilbake til Arsenal, der Santi Cazorla (29) er en ønsket mann i en rekke klubber hjemme i Spania.

Daily Star on Sunday skriver at Atlético Madrid er én av disse klubbene.

Dessuten er The Gunners med i rotteracet om å sikre seg Marco Reus (25) fra Borussia Dortmund. Med tyskeren inne i rekkene er kanskje ikke et salg av Cazorla det verste som kan skje.

Chelsea og Manchester City er dog også på alerten med tanke på Reus, skriver Daily Star on Sunday.

Liverpool har fått fornyet håp om å hete Porto-spissen Jackson Martínez (28). Spillerens agent kan nemlig fortelle til Talksport at Milan ikke har penger til å hente ham.

Manchester Uniteds håp om å hente Kevin Strootman (24) fra Roma, avhenger av om byrival Manchester City klarer å slå ut italienerne fra Champions League, mener Sunday Mirror.

Tottenhams Vlad Chiriches (25) kan derimot være på vei til Roma i januar, melder Talksport.

Crystal Palace-manager Neil Warnock har pekt ut Swansea-angriperen Bafetimbi Gomis (29) som hovedmålet sitt på overgangsmarkedet, melder Sun on Sunday.

Mail on Sunday skriver at QPR og Leicester, sammen med sju klubber i The Championship, kan vente seg bøter for å ikke følge Financial Fair Play-regelene.

Likevel mener Sunday Telegraph at Leicester-manager Nigel Pearson får penger til å handle spillere i januar som skal hjelpe til med å berge plassen i Premier League.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.