Søndagens Premier League-rykter

USIKKER FREMTID: Manchester United prøver å senke overgangssummen for Radamel Falcao, som de tidligere har avtalt med Monaco.

USIKKER FREMTID: Manchester United prøver å senke overgangssummen for Radamel Falcao, som de tidligere har avtalt med Monaco. Foto: Oli Scarff (Afp)

Manchester United vil reforhandle avtalen med Monaco.

Vi fyrer i gang søndagens ryktespalte med at Sunday People melder at Manchester United har begynt å sy sammen et komplekst bud på rundt 100 millioner pund for Real Madrids Gareth Bale. Dette budet skal inkludere en av Uniteds beste spillere denne sesongen, David de Gea, som skal gå motsatt vei.

Nettavisen har imidlertid pratet med La Liga-ekspert Petter Veland om en potensiell overgang for Bale, og han ber United-fansen om å glemme en overgang nå i januar.

Når det er sagt skal Real Madrid på sin side være klar med et skyhøyt bud på De Gea, og der skal ikke Bale være involvert, melder Daily Star Sunday.

Samtidig skal United være i gang med å reforhandle avtalen med Monaco om overgangssummen for Radamel Falcao. Premier League-klubben ble enige med Monaco om å betale 43 millioner pund for å beholde spissen etter sesongens låneopphold, men nå ønsker de å senke denne summen, skriver Daily Telegraph.

Vi hopper videre til Tottenham som skal ha fått tilbake interessen for Dnipro Dnipropetrovsk-spiller Yevhen Konoplyanka, som står uten kontrakt til sommeren, forteller Mail on Sunday.

Everton-manager Roberto Martinez vil møte Samuel Eto'o denne helgen for å diskutere fremtidsplanene til spissen, samtidig som 33-åringen stadig rykker nærmere et farvel til Goodison Park, hevder Mail on Sunday.

Både Manchester United og Chelsea har fått en vitamininnsprøytning i overgangsvinduet, for kona til Real Madrids Luka Modric er ikke fornøyd med tingenes tilstand i Madrid og ønsker seg bort. Det kan åpne døre for en retur til England og Premier League, skriver Sunday Express.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.