*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET: Danny Ings står på ønskelisten til Liverpool, men nå har det kommet frem at Burnley vil ha et rekordstort «tribunal gebyr» for 22-åringen. Foto: Owen Humphreys (Pa Photos)

Ryker han for Liverpool?

Manchester City ønsker å hente Juventus-spiller Paul Pogba til spillerstallen, som en erstatter for Yaya Toure, som vurderer et siste klubbskifte før han legger fotballskoene på hylla, skriver Sunday Express.

Samtidig vil Juventus signere Citys Stevan Jovetic, syv år etter at de prøvde å hente 25-åringen fra Partizan Belgrade, melder Daily Star Sunday.

Manchester United vil gå for Tottenhams målvakt Hugo Lloris, hvis de mister David De Gea til Real Madrid, hevder Sunday Mirror.

Liverpool har gått på et tilbakeslag i sin jakt på Danny Ings, etter at det kom frem at Burnley kommer til å ville ha et rekordstort «tribunal gebyr» på 6,5 millioner pund. Liverpool var villige til å betale fire millioner pund for Ings i januarvinduet, og håper fremdeles på at de kan få hente 22-åringen for den summen, skriver The Sunday Times.

Midtbanespiller Alex Song sier at han gjerne kunne tenke seg å bli i West Ham etter at hans låneopphold fra Barcelona går ut, fordi både han og familien trives i London, forteller The Observer.

Tottenham planlegger et bud på FC Köln-spiller Kevin Wimmer til sommeren, som et ledd i at manager Mauricio Pochettinoønsker å omorganisere forsvaret, melder People.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.