Søndagens Premier League-rykter

ETTERTRAKTET: Memphis Depay er en ettertraktet mann.

ETTERTRAKTET: Memphis Depay er en ettertraktet mann. Foto: Ermindo Armino (Ap)

Manchester-klubbene kjemper om stortalent.

Det er i Manchester de fleste ryktene dukker opp søndag. Både Louis van Gaal og Manuel Pellegrini ser ut til å ha ønsker om å forsterke troppen i løpet av sommeren som kommer.

Aller øverst på ryktebørsen søndag, finner vi nederlenderen Memphis Depay. Både de røde og de lyseblå fra Manchester by skal være mer enn klare for å hente stortalentet. Depay regnes som en av de mest spennende spillerne i verden for tiden, og The Sun skriver at det er de lyseblå som leder an i kampen om signaturen hans.

En annen spiller i vinden, er Kevin de Bruyne. Den tidligere Chelsea-spilleren har vist utrolig form den siste tiden i tysk Bundesliga, og Manchester City nærmer seg visstnok en avtale med belgieren, melder Daily Star.

Et rykte som Manchester United-fansen ikke vil like, er at Louis van Gaal nekter for at det er aktuelt å hente Cristiano Ronaldo tilbake til England. En spansk journalist hevdet at United er blitt tilbudt portugiseren fra den spanske hovedstadsklubben, men skal vi tro ryktene fra Daily Mirror, stemmer altså ikke dette.

Petr Cech har fått flere sjanser for Chelsea den siste tiden. Det er likevel trolig at Thibaut Courtois vil forbli førstekeeper for José Mourinhos mannskap. Både Liverpool, Roma og Napoli står nå med åpne armer for å ta imot Cech og gi han fast førstelagsfotball, kan Daily Star fortelle.

Brendan Rodgers og Liverpool er også ute etter en ny spiss, skal vi tro britiske medier. Mario Balotellis tid i klubben ser ut til å gå mot slutten, og Daily Express peker ut Borussia Dortmunds Ciro Immobile som en mulig erstatter.

Til slutt et rykte om en Manchester United-legende som nekter å legge fotballskoene på hylla. Rio Ferdinand har flere tilbud fra både USA og Midtøsten, skriver Daily Mirror. Midtstopperen skal være mer enn villig til å fortsette et av disse stedene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.