Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens PL-rykter

JAKTES: Real Madrid skal ifølge rapportene ønske å sikre seg Tottenhams Christian Eriksen.
JAKTES: Real Madrid skal ifølge rapportene ønske å sikre seg Tottenhams Christian Eriksen. Foto: Mark Kerton (Pa Photos)
Kan Christian Eriksen komme til å ende opp med Santiago Bernabeu som hjemmebane?

The Independent hevder nemlig at Real Madrid nå har startet jobben med å sikre seg Tottenhams danske midtbanejuvel. Avisen skriver at den spanske storklubben håper å sikre seg Eriksen for rundt 100 millioner pund.

Alvaro Morata sliter med å få det til å stemme ordentlig i Chelsea, og goal.com melder nå at Sevilla skal være interessert i å hente spanjolen på lån ut inneværende sesong.

Cesc Fabregas overgang til franske Monaco er satt på vent ettersom Ligue 1-klubben ikke er kommet til enighet med Chelsea rundt en overgangssum. Det melder London Evening Standard.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal ha fått et bud på Atletico Madrids Diego Godin avslått, hevder Daily Star.

Les også: Overgangsvinduet LIVE!

Det nederlandske stoppertalentet Matthijs de Ligt skal ha blitt rådet til å avslå en overgang til Juventus, og heller signere for Manchester United, melder Manchester Evening News.

Tyske Bild skriver at både Borussia Dortmund og Bayern München kan komme til å legge inn et bud på Leipzig-spissen Timo Werner. Også Liverpool har blitt koblet til tyskeren.

Italienske Tuttosport skriver at både Manchester City, Bayern München og PSG skal ha fått avslått bud på Juventus-stjernen Paulo Dybala.

Arsenal har lenge vært koblet til Barcelonas midtbanespiller Denis Suarez, og London Evening Standard skriver nå at manager Unai Emery har bedt klubben om å finne fram nok penger til å hente 25-åringen denne måneden. Barcelona skal ifølge ryktene gå med på et lån ut sesongen dersom Arsenal forplikter seg til å hente Suarez permanent i sommer for 20 millioner pund.

Suarez er ikke den eneste som er jaktet av Arsenal, for ifølge Mirror er London-klubben også interessert i å hente belgieren Yannick Carrasco. 25-åringen forlot Atletico Madrid til fordel for den kinesiske klubben Dalian Yifang for snart et år siden.

Samme Mirror hevder at West Ham skal være interessert i å hente Inter-spissen Gabriel Barbosa. 22-åringen har tilbrakt det siste året på lån i brasilianske Santos.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!