*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

BLIR: David De Gea ser ut til å bli på Old Trafford.

BLIR: David De Gea ser ut til å bli på Old Trafford. Foto: Carl Recine (Reuters)

Manchester United-manager Louis van Gaal får en travel sommer.

31.03.15 09:32

PSV Eindhoven-spiller Mephis Depay er på ønskelista til van Gaal. Den nederlandske vingen har vært i søkelyset til mange klubber det siste året etter en imponerende sesong for PSV og det nederlandske landslaget i fotball-VM. (Daily Telegraph)

Kanskje blir Depay hentet inn fordi en skal ut. Angel Di Maria har slitt denne sesongen, og har ikke greid å forsvare den enorme overgangssummen Old Trafford-klubben betalte for han. Paris Saint Germain har lenge vist sin interesse for argentineren og skal være villig å betale 59,7 millioner pund for han. Det er det samme som engelskmennene betalte for han i sommer da han kom fra Real Madrid. (Daily Mirror)

En som ser ut til å bli på Old Trafford er stjernekeeper David De Gea. Spanjolen har lenge vært linket til Real Madrid, men nå skal de heller ha endret fokus på et litt billigere valg. Bayer Leverkusen-keeper Bernd Leno er nemlig på Real Madrids ønskeliste. (Marca)

I den blå delen av Manchester skal det også forsterkes i sommer. Laget har hatt en skuffende sesong, og trenger forsterkninger for å gjøre det bedre i både Europa og Premier League neste sesong. Kevin De Bruyne skal være en mann Manuel Pellegrini har lyst på, og den tidligere Chelsea-spilleren skal være tilgjengelig for rundt 40 millioner pund. (Daily Mail)

Aleksandar Kolarov har måtte innfinne seg i å være andrevalg bak Gael Clichy de siste sesongene. Nå skal serberen være på vei tilbake til Italia. Gamleklubben Lazio skal være interessert i venstrebacken med den gode skuddfoten. (Daily Express)

Tilslutt tar vi med at West Ham skal forsterke angrepet sitt til sommeren. Selv om laget har en haugevis med spisser skal enda en bli hentet inn. Sion-spiss Moussa Konate har scoret elleve mål på 17 kamper i Sveits og kan være på vei til London-klubben. (Daily Mirror)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.