RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

SKIFTER BEITE? Javier Hernandez er ønsket hos en rekke klubber.
SKIFTER BEITE? Javier Hernandez er ønsket hos en rekke klubber. Foto: Sergio Perez (Reuters / NTB scanpix)
Det nærmer seg nytt overgangsvindu.

Om kun to og en halv måned åpner overgangsvinduet igjen.

Dagene går så altfor sakte!

Danny Rose kan komme til å kle på seg lyseblått fra høsten av. Manchester City skal være interessert i å hente Tottenhams venstreback, skriver Daily Mirror.

Samme avis hevder at Aleksandar Kolarov forlater City til sommeren til fordel for Roma eller Inter for å gjøre plass til Rose.

Javier Hernandez har ikke vært noen suksess i Real Madrid etter låneovergangen fra Manchester United sist sommer. Det har sørget for at en rekke klubber står klare med åpne armer for å ønske spissen velkommen. Lazio, West Ham, Liverpool og Tottenham ønsker alle spilleren, melder Daily Star.

Manchester Unitd er favoritter til å kapre Danny Ings' signatur. 22-åringen har vært god for Burnley i Premier League denne sesongen, og han skal ha holdt samtaler med klubben for å avklare mulighetene til å forlate dem til sommeren, melder Daily Mail.

Southampton-back Nathaniel Clyne er en ettertraktet spiller. 24-åringen har kommet med flørtende kommentarer til Manchester United og Chelsea, og en overgang kan skje til sommeren, hevder Daily Telegraph. 

Ashley Young skal være villig til å akseptere et lønnskutt for å bli værende på Old Trafford. Det skriver Daily Mirror. Grunnen skal være at Young ønsker seg ny langtidsavtale med klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere