RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
United-manager Louis van Gaal kan komme til å ville hente Jasper Cillessen i sommer som erstatter for David de Gea som trolig er på vei til Real Madrid.
United-manager Louis van Gaal kan komme til å ville hente Jasper Cillessen i sommer som erstatter for David de Gea som trolig er på vei til Real Madrid. Foto: Michael Steele (Getty Images)

Tirsdagens Premier League-rykter

Hevder Manchester United skal bruke 150 millioner pund i sommer.

Manchester United skal være klare til å bruke 150 millioner pund på nye spillere de neste månedene. For den summen håper klubben å hente blant andre Ajax-keeper Jasper Cillessen, Real Madrid-stopper Sergio Ramos, Bayern Münchens midtbanespiller Bastian Schweinsteiger, samt Real Madrid-spiss Karim Benzema, skriver The Mirror.

Manchester City vil prøve å hente Jack Wilshere fra Arsenal om klubben mislykkes i å signere Paul Pogba fra Juventus, skriver The Sun.

Roberto Soldado har ikke vært noen suksess i Tottenham, og nå kan spanjolens opphold i klubben gå mot slutten. Tyrkiske Galatasaray står nemlig klare til å matche lønnen hans i Spurs og håper nå å bli enig med Spurs om en overgangssum, melder Talksport. Så gjenstår det å se om de klarer det.

Newcastle ønsker å kjøpe QPR-spiss Charlie Austin denne sommeren. Rykter vil ha det til at 25-åringen ønsker å bli værende i London, men nå vil Newcastle tilby QPR-spissen draktnummeret til den tidligere storscoreren Alan Shearer i håp om å overbevise ham til å signere for klubben, hevder Daily Star. Shearer brukte draktnummer 9.

Atletico Madrid skal være interessert i å kjøpe Manchester United-spiss Javier Hernandez, melder Talksport. Den meksikanske landslagsspissen tilbragte forrige sesong på lån hos Real Madrid.

Også Manchester United-spiller Nani var på utlån forrige sesong. Portugiseren er trolig ikke ønsket med videre på Old Trafford og nå kobles han til tyrkiske Fenerbahce, som håper å kunne kjøpe 28-åringen for 7 millioner pund, skriver Daily Mail.

Stoke har fortalt Sevilla at de vil vurdere å bytte Steven N'Zonzi mot deres midtbanespiller Grzegorz Krychowiak. Sevilla skal denne uken ha lagt inn et bud på N'Zonzi på 3 millioner pund, noe som ble raskt avslått av Stoke. Så spørs det om den spanske klubben istedet går med på å bytte bort polakken som har blitt koblet til klubber som Manchester United og Arsenal.

Sunderland ønsker å signere West Ham-ving Stewart Downing i sommer, skriver Daily Star. Klubben må imidlertid vente seg konkurranse fra Downings tidligere klubb Middlesbrough.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere