*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV CITY: Kevin de Bruyne skal være ønsket av Manchester City. Foto: Martin Rose (Getty Images)

Manchester City planlegger nytt storkjøp.

Manchester City har allerede blitt enig med Liverpool om en overgang for Raheem Sterling til en verdi av 49 millioner pund. Nå ønsker City igjen å bla opp store summer når de jakter 24 år gamle Kevin de Bruyne. Det er ventet at Wolfsburg-spilleren kan bli like dyr som Sterling.

Liverpool skal ha trappet opp jakten på Aston Villa-spiss Christian Benteke. Birmingham-klubben skal i utgangspunktet ikke ha et ønske om å selge belgieren, men spissen har en utkjøpsklausul på 32,5 millioner pund. Det er en sum Liverpool nå ser ut til å være villig til å bla opp, skal vi tro Daily Star.

Tottenham har også vært koblet til Benteke, men ifølge The Mirror går klubben for et rimeligere alternativ. Avisen hevder Spurs vil hente Michy Batshuayi fra Marseille. Spissen skal ha en prislapp på nærmere 10 millioner pund.

Paris Saint-Germain-spiss Edinson Cavani er øverst på listen til Manchester United over mulige erstattere for Robin van Persie, melder Talksport. Uruguayaneren scoret 18 mål for den franske hovedstadsklubben forrige sesong.

Ajax forhandler med Arsenal om en mulig låneavtale for 22 år gamle Yaya Sanogo, forteller Daily Mail.

Det ventede kjøpet av Raheem Sterling skaper fortgang i salgene av Edin Dzeko og Stevan Jovetic for Manchester City, skriver Manchester Evening News. Dzeko skal være på vei til Roma, mens Jovetic kobles til Inter.

Carl Jenkinson har blitt enig med Arsenal om en ny femårskontrakt. Likevel blir 23-åringen nok en gang lånt ut til West Ham kommende sesong, skriver The Telegraph.

Arsenal-manager Arsene Wenger har gjort det klart at klubben ikke kommer til å selge Mesut Özil i sommer. Den tyske landslagsspilleren har vært koblet til andre klubber i sommer, men Wenger er tydelig på at tyskeren blir en viktig spiller for London-laget kommende sesong, melder London Evening Standard.

Watford ønsker å kjøpe Benjamin Stambouli fra Tottenham for 5,5 millioner pund, men den nyopprykkede Premier League-klubben frykter at overgangen kan gå i vasken ettersom franskmannen er usikker på det mulige klubbytte, skriver London Evening Standard

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.