*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV UNITED: Manchester United skal ha store planer om å hente Cristiano Ronaldo tilbake til klubben neste sommer, hevder The Mirror.

ØNSKET AV UNITED: Manchester United skal ha store planer om å hente Cristiano Ronaldo tilbake til klubben neste sommer, hevder The Mirror. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno (Getty Images)

Hevder Manchester United er klare til å hente Cristiano Ronaldo.

Manchester United skal være klare til å tilby Real Madrid 90 millioner pund for Cristiano Ronaldo neste sommer, skriver The Mirror. Ifølge avise, skal portugiseren være lysten på nye utfordringer og United håper nå at de kan være akkurat det. Det er imidlertid ventet at Paris Saint-Germain vil gi de rødkledde fra Manchester hard kamp om spillerens signatur.

Philippe Coutinho har blitt en nøkkelspiller for Liverpool, noe som trolig har ført til at Barcelona nå skal være interessert i å kjøpe spilleren. Den spanske storklubben kan komme til å forsøke å hente 23-åringen i januar, melder Talksport. Det spørs imidlertid hvor lystne Liverpool er på å selge.

En som imidlertid kan forsvinne fra Anfield i januar er 20 år gamle Divock Origi. Het Laatste Nieuws skriver at belgieren kan komme til å bli lånt ut av Liverpool når vinduet igjen åpner.

Zlatan Ibrahimovic ble som vanlig koblet til en rekke klubber i sommerens overgangsvindu. Skal vi tro AC Milan-president Silvio Berlusconi, ønsket svensken å signere for italienerne, men klubben endte opp med å hente Mario Balotelli fra Liverpool i stedet, skriver Daily Star.

Tottenham holder et godt øye med Røde Stjernes unge angriper Luka Jovic, skriver Daily Mail. London-klubben har fulgt gutten i en rekke kamper, men også andre klubber har vist interesse for spilleren som skal ha en prislapp på nærmere 6 millioner pund.

Sheffield Wednesday ønsker å hente Sunderland-spiss Danny Graham på lån og skal være villig til å dekke spillerens lønnskostnader, skriver Sunderland Echo.

Til slutt tar vi med at Manchester United vurderer å kjøpe Heerenveens 18 år gamle forsvarsspiller Jerry St Justee, hevder Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.